Amerikos TV laidoje - pašaipos ir pagyros Lietuvai (Video)

Savo pasiekėme! Apie Lietuvą dabar žino daugelis. Amerikietiškoje politinio humoro laidoje „The Colbert Report“ kritiško vertinimo susilaukė naujasis „Lietuvos kvapas“, kuris, pasak laidos vedėjo, atsiduoda „ožiu, paskerstu būgnus trankančių lesbiečių apsupty“.

Tokią išvadą Stephenas Colbertas priėjo susipažinęs su kvepalų sudėtinėmis dalimis – gintaras, medžių samanos, kedras, sandalo medis, pačiulis, muskusas ir medienos dūmas... Pasak vedėjo, tai tikras pagonių ritualų palikimas!

Tačiau amerikiečio komiko teigimu, greitai šis kvapas gali tapti geidžiamiausiu komplimentu moteriai už Atlanto: „Kvepi kaip Lietuva!“.

Kandusis vedėjas pašiepė ir kvepalų meistro Mindaugo Stongvilo žodžius: „Norėjome sukurti kažką unikalaus, reprezentuojančio Lietuvą ir lietuvišką temperamentą“.

„Amerika ir vėl lieka viso pasaulio nuošaly. Šįkart Amerikos dominavimui kraugerišką smūgį davė senas garbus priešas – Lietuva“, - tęsė laidos vedėjas, pridurdamas – dabar jie bus nesulaikomi“.

Ir tai dar ne viskas! S. Colbertas nebuvo sužavėtas trankia lietuviško baliaus muzika. Buvo pabrėžta, kad Lietuva turi stipriausią pasaulyje žmogų – amerikiečiams tai „Zydriūnas Savikas“. Laidoje pašiepiamas 2-oje vietoje likęs Brianas Shawas: „Dėl Dievo, geriau varyk treniruotis, kačiuk“.

Kitas akibrokštas - „Šešiasdešimt“ - lietuviškas žodis, neturintis konkurentų anglų kalboje.

 Baigdamas iškalbingą monologą laidos vedėjas teigė žadantis sukurti tikrus amerikietiškus kvepalus - „Aš kvepiu amerikietiškai, gali ir tu“.

The Colbert Report Mon - Thurs 11:30pm / 10:30c
Lithuania Perfume
www.colbertnation.com

 
Colbert Report Full Episodes Political Humor & Satire Blog Video Archive

O kaip išties kvepia „Lietuvos kvapas“ rasite mūsų žurnalistės Viktorijos straipsnyje čia.

Parengė Nerijus Drochneris

kvepalai, lietuvos kvapas, pagonys, Žydrūnas Savickas

Naujausi komentarai
LT
2011-01-17, 19:44
duxas paskutinis
2011-01-13, 12:09
debilas , norėčiau pamatyti , ką į akis pasakytų šitas kvailys .
rfbvb
2011-01-13, 10:24
mato kad debylu krastas lietuva
Baravykas
2011-01-13, 07:12
tik datą kitą galėjo pasirinkt. Bet šiaip visai nieko juokeliai
Extra
2011-01-12, 21:05
įdomu koks tas kvapas iš tikro būtų? Gal kokie burgeriai ir riebalai nuo fri bulvyčių? mmm...kvepiu gruzdinta kiaule, labai amerikietiška
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai