Now Reading
Makalius: Valentino diena svetur – planavimui dar nevėlu!

Makalius: Valentino diena svetur – planavimui dar nevėlu!

Makalius: Valentino diena svetur –  planavimui dar nevėlu!

Jeigu Jūsų antroji pusė mėgsta nuolat užsiminti, kaip smagu būtų šią Šv. Valentino dieną praleisti svečioje šalyje, nedvejodami imkitės priemonių ir įgyvendinkite šią svajonę. Juo labiau, kad kelionės kainos visiškai nesikandžioja.

Mano patirtis rodo, kad lietuviai mėgsta vykti svetur keliomis progomis – tai šventinių savaitgalių metu, Naujųjų metų proga ir, žinoma, Šv. Valentino dieną. Deja, šiemet ši įsimylėjėlių šventė atsidūrė itin nepatogioje pozicijoje – darbo savaitės pradžioje, pirmadienį, todėl vargu ar daug kam pavyks ištrūkti į kurią nors Europos sostinę. Makalius Jums pateikia kelis geriausius variantus, norintiems meilės dieną praleisti svetur!

Berlynas – 129 litai

Vokietijos sostinę šiuo metu aplankyti būtina dar ir todėl, kad nuo kovo mėnesio pabaigos į šį miestą iš Lietuvos tiesiogiai daugiau nebenuskrisime – įvedamas ekologinis mokestis atbaidė pigių skrydžių bendroves ir pamažu veja iš šalies oro uostų.

Berlynas sužavi kiekvieną – tiek moderniais pastatais, tiek architektūriniais paminklais, kitais lankytinais objektais. Čia gera apsipirkinėti – kainos nešokiruoja, taip pat gausu firminių parduotuvių. Miesto centre yra nemažai jaukių kavinukių ir restoranų, kur Valentino dienos vakarą praleisite itin romantiškai.
Beje, skrydis į Berlyną vasario 14-16 dienomis kainuoja tik 129 litus asmeniui su visais mokesčiais į abi puses. Skrydžio laikai taip pat priimtini – į Vokietijos sostinę atvyksite jau 8 valandą ryte, tad visa diena bus priešaky. Viešbučiai savo kainomis šiomis dienomis tiesiog žavi – už 2 naktis mokėsite nuo 165 litų už dvivietį kambarį. Visus viešbučių pasiūlymus galite peržiūrėti čia.

Gėteborgas – 109 litai

Gražuolis Švedijos miestas-uostas kviečia savo svečius Valentino dieną praleisti upės krantinėje įsikūrusiuose restoranėliuose ar jaukiose kavinukėse. Skrydžio kaina vasario 13-16 dienomis siekia tik 109 litus asmeniui su visais mokesčiais į abi puses, o 4 dienų nakvynė viešbutyje atsieis maždaug 570 litų (visus pasiūlymus rasite čia).

Paryžius – 212 litų

Meilės miestu jau seniai tituluojamas Paryžius Valentino dieną sutraukia milijonus turistų iš viso pasaulio. Eifelio bokštas tą vakarą „užstringa“ nuo iš viršaus nusileisti nenorinčių įsimylėjėlių, ir taip apkartina daugybės laukiančių porelių vakarą. Todėl siūlome romantišką pasisėdėjima parkelyje prie Eifelio bokšto.

Vasario 14-16 dienos viešnagė Paryžiuje atsieitų itin nedaug – 212 litų už lėktuvo bilietus asmeniui ir maždaug tiek pat už 2 naktis dviem asmenims jaukiame viešbutyje (visi pasiūlymai čia).

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kas gali būti gražiau už dovaną – kelionę į kurį nors Europos miestą ir romantišką vakarienę jame? Nudžiuginkite savo antrąsias puses. Kelios kupinos meilės dienos – garantuotos.

 


Norite sužinoti karščiausius kelionių pasiūlymus? Norite keliauti pigiai ir pamatyti daug? Rimvydas Širvinskas, lietuviams geriau atpažįstamas kaip Makalius, žino sėkmingos kelionės receptą ir skuba su jumis juo pasidalinti. Daugiau kelionių pasiūlymų rasite Makaliaus puslapyje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top