Now Reading
„Aistros mygtukai” – kelias į seksualinę palaimą

„Aistros mygtukai” – kelias į seksualinę palaimą

„Aistros mygtukai" - kelias į seksualinę palaimą

Seniai sklando legendos, kad mūsų kūnuose yra taškai ir vietos, kurių stimuliavimas gali itin jaudinti. Partnerio erogeninių zonų išmanymas gali Jus abu nuvesti į aukščiausią seksualinę palaimą. 

Tad kur gi jie – stebuklingieji „aistros mygtukai“?

Pradėkime nuo dailiosios lyties:

Pakaušis – tikėsite ar ne, tačiau ši iš pažiūros visiškai neseksuali kūno vieta yra labai svarbi bendrai moters savijautai. Masažuodami, glostydami viršugalvį Jūs padėsite partnerei greičiau atsipalaiduoti, kas yra itin svarbu seksualinei kokybei.
 
Kaklas – kiekvienas yra matęs kokio nors filmo sceną, kuomet vyrui prisilietus prie moters kaklo, ši tiesiog tirpte tirpsta. Visa tai – ne iš piršto laužta, nes tai iš tiesų yra viena jautriausių moters kūno vietų. Tačiau ar žinote, kad didžiausią dėmesį reikėtų skirti užpakalinei kaklo daliai? Patarimas vyrams: švelniai nubraukite plaukus nuo kaklo ir lūpomis prilieskite švelnią odą – virpanti moteris jūsų glėbyje beveik garantuota.
 
Raktikaulis – šią kūno vietą pasieksite net ir tada, kai ji vilki drabužiais. Taigi jei į galvą šovė spontaniška mintis sujaudinti mylimąją ne tokioje intymioje vietoje, kaip miegamasis, raktikaulis bus pati jautriausia ir lengviausiai Jums pasiekiama kūno vieta.
 
Krūtys – daugelis vyrų yra klaidingai įsitikinę, kad didžiausią malonumą moterys patiria, kai joms liečia spenelius. Tiesa yra kiek kitokia: labiausiai moterį jaudina sritis, esanti aplink juos. Tik atminikite, šios jautrios kūno vietos nevalia kandžioti ir žnaibyti – ji reikalauja ypatingo švelnumo. Ir dar – šiai vietelei dėmesį skirkite jau įpusėjus lovos žaidimams.
 
Pilvas – jei konkrečiau – tai sritis tarp bambos ir genitalijų. Švelnūs prisilietimai liežuviu ar pirštų galiukais sukels malonų kutenimą ir virpulį. Tik šiukštu „nelįskite“ prie bambos! Ši vieta ypatinga, nes simbolizuoja ryšį su motina, taigi jokių jaudulių galite nesitikėti.
 
Lytinės lūpos – mieli vyrai, Jums visiškai nebūtina eiti „tiesiai prie reikalo“. Bučiuokite, laižykite, glamonėkite šią intymią vietelę – tokiu būdu ne tik puikiai paruošite mylimąją sueičiai, bet ir suteiksite jai begalinį malonumą.

Ne ką mažiau svarbu žinoti, kurios vyrų kūno vietos gali tapti vartais į seksualinę palaimą:

Ausys – šią partnerio kūno vietą pasieksite bet kur ir bet kada. Nestiprus ausų spenelių kramsnojimas, bučiavimas vyrą kaip reikiant paruoš tolimesniems žaidimams. Maža paslaptis – Jūs tiesiog privalote šiam svarbiam organui skirti savo aistringus atodūsius. Tam negalės atsispirti nė vienas meilužis.
 
Kaklas – kaip ir moterys, vyrai neabejingi kaklo srities glamonėms. Ypatingą dėmesį derėtų skirti plotui aplink Adomo obuolį. Čia labai pravers liežuvis – leiskite jam slįsti nuo pat raktikaulių iki Adomo obuolio, sukite ratus – Jūsų partneris tą tikrai įvertins.
 
Nugara ir sritis tarp menčių – nuo švelnių glostymų iki grubokų prisilietimų ar net įsikibimo nagais – toks šių vietų glamonėjimas gali duoti ne tik partnerį, bet ir Jus nustebinsiantį rezultatą, ypač, jei kaip reikiant įsikibsite sueities metu.
 
Vidinė šlaunų pusė – ši kūno vieta labai uždara, retai besiliečianti su kitais paviršiais, taigi, itin jautri. Užtenka švelnaus lyžtelėjimo, ir Jūsų partneris bus devintame danguje.
 
Plotas aplink išangę ir sėdmenys – paprastai laukinio sekso vyrai neįsivaizduoja be partnerės rankų, tvirtai sugriebiančių jų sėdmenis. Tad drąsiai gniaužykite, plekšnokite ir žnaibykite – partneris tą supras kaip Jūsų nežemiškos aistros išraišką ir patirs didelį malonumą.
 
Varpa – be jokios abejonės, jautresnės vyro kūno vietos Jūs nesurasite. Tik, žinoma, elkitės su ja švelniai.
 
Belieka palinkėti naujų pojūčių patikrinant jau žinomus ir ieškant naujų „aistros mygtukų“!
 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top