Rusai į filmą „Vykrutasai“ prisiviliojo vieną ryškiausių Holivudo žvaigždžių

Holivudo žvaigždė, suvaidinusi tokiose juostose kaip „Absoliutus blogis“, „Penktasis elementas“, bei „Žana D`Ark“ vasario mėnesį rusės Nadios vaidmenyje į kino teatrus atkeliaus filme „Vykrutasai“.

Ukrainoje gimusi, būdama penkerių su tėvais emigravusi, modeliu dirbusi Milica Natasha Jovovich (toks jos pilnas vardas) laisvai kalba serbų, rusų, anglų bei prancūzų kalbomis, tad visai nenuostabu, kad režisierius Levanas Gabriadzė nutarė pakviesti šią žvaigždę į savo filmą.

„Dėl įtempto grafiko, galėjau šiai komedijai skirti tik dešimt dienų. Teko aukoti visos filmavimo komandos poilsį bei asmeninį gyvenimą. Naktimis mokydavausi tekstus ir, galiu prisipažinti, tas dienas galvojau ir kalbėjau rusiškai tikriausiai daugiau nei per visą savo gyvenimą“, - pasakoja aktorė.

Slava Kolotilovas (akt. Konstantin Khabenskiy), rusų kalbos mokytojas iš mažo pajūrio miestelio, ir Nadia (akt. Milla Jovovich), daug pasiekusi maskvietė, atsitiktinai susipažino sostinėje. Praėjus vos savaitei, kurią jie praleido kartu vis įsiveldami į nuotykius, Slava ir Nadia pametė vienas dėl kito galvas. Įsimylėjėliai nusprendė susituokti.

Tuoktuvės turėjo įvykti Maskvoje. Tad Slava, kuris jau buvo spėjęs grįžti į gimtąjį miestelį, susiruošė kelionėn traukiniu. Tačiau stotyje įvyko nenumatyta nelaimė - aukštas pareigas užimantis pareigūnas atėmė iš Slavos pasą ir prievarta paskyrė jį vaikų futbolo komandos treneriu. Slava, negalintis pasigirti drąsa iš prigimties, neišdrįso pasipriešinti pareigūnui.

Jis taip pat neišdrįso pasakyti tiesos sužadėtinei. Tris dienas Slava visais įmanomais būdais stengėsi, kad komanda pralaimėtų varžybas, jis galiausiai atgautų pasą ir galėtų vykti pas savo išrinktąją, o Nadią ramino baltu melu. O tuo tarpu Nadia visas tris dienas šventė vestuves be sužadėtinio.

Tačiau lyg tykojęs palankios progos Nadios horizonte pasirodė buvęs jos sužadėtinis - turtingas ir sėkmingas maskvietis Dania (akt. Ivan Urgant). Dania iš karto griebia jautį už ragų ir imasi visų įmanomų priemonių, kad sugriautų keistas Nadios ir Slavos vestuves, kol šis kažkur toli atlieka „žygdarbius".

Nuotaikinga komedija „Vykrutasai" puikių žvaigždžių - garsiosios M. Jovovich, vieno talentingiausių jaunosios kartos Rusijos aktorių K. Khabenskiy ir šmaikščiojo I. Urgant - lūpomis papasakos neįtikėtiną meilės istoriją. Kino teatruose ją bus galima pamatyti jau nuo vasario 18 dienos.

Laikas.lt

Absoliutus blogis, Vykrutasai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai