Now Reading
„Pasisiūk“ drabužį pats: „online“ siuvykla visą parą

„Pasisiūk“ drabužį pats: „online“ siuvykla visą parą

„Pasisiūk“ drabužį pats: „online“ siuvykla visą parą

Turbūt ne vienam skaitytojui yra tekę gatvėje sutikti savo drabužių antrininką, o namie išgirsti frazę: „Čia gal buvo išpardavimas, kad visos vaikštot su tais pačiais megztiniais?“. Tokios situacijos, kai kurie išvengia apsipirkdami užsienyje, second hand parduotuvėse, internete ar netgi siuvasi pas siuvėją.

Tačiau siuvėja užima laiko, internetas ne visada atsiunčia tai, ko reikia. Tad voila – išeitis jau yra! Tai „online“ drabužių siuvyklos, kuriose pats išsirenki medžiagą, suknelės, rankovių modelius iš duotų variantų, papuošimus, spaudi „add to cart“, „Pay“ ir už dviejų savaičių džiaugiesi pavydžiais draugų komentarais. Bet apie viską nuo pradžių išbandom ant savo kailio.

Styleshake.com variantas

Laikas.lt vertina šią svetainę, kurioje galima pačiam susikurti drabužius: sukneles, sijonus, aksesuarus ir maikutes. Sužavėjo paprastas svetainės dizainas ir nesudėtingas „kūrybos“ procesas. Suknelių kaina, priklausomai nuo pasirinktos medžiagos, ilgio ir modelio prasideda nuo maždaug 170 Lt, sijono ir kitų drabužių pasiuvimo kaina panaši. Taigi metas pradėti!

Pirmiausia pasirenkame medžiagą. Pasiūlymai: šilkas (290 Lt), blizgantis šilkas (Silk Metallic, 290 Lt), polyesteris (64 svarai), medvilnė (260 Lt), mezginys (167 Lt). Renkamės medvilnę, spalva – miško žalia.

 

Išsirenkame, kaip atrodys viršutinė suknelės dalis (Upper body)

Pasirenkame iškirptės formą (Neckline) ir rankoves (Sleeves)

Pasirenkame ar norime įliemenavimo (Waist Panel)

Laikas suknelės apatinei daliai (Lower Part). Tuomet smagiausia dalis – įvairūs papuošimai (Trimmings). Prie šios suknelės galima pasirinkti priedus: papuošalą ant peties, liemens, diržą. Renkamės diržą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Spaudžiam „Add to bag“. Užsiregistruojam ir dviejų savaičių bėgyje gauname siuntinį. Kaina – apie 220 Lt.

Pliusai: įdomi pramoga, leidžia susikurti originalų drabužį.
Minusai: spalvų ir audinių pasirinkimas ribotas, drabužių modelių pasiūla, sakytume, gana senamadiška, norisi didesnės pasirinkimo laisvės. Taip pat brangoka.

Kiti

Granniesinc.co.uk galima susikurti pirštinių, galvos apdangalų dizainą, tačiau kainos didokos – už galvos raištį paklosite apie 100 Lt. KatherineHooker.com galite susikurti tobulą žiemos atributą – paltą, gildapearl.co.uk – apatinį trikotažą. Tačiau mums sunkiai suprantama, kaip tai padaryti, nes svetainės labai neinformatyvios. 

Yra ir daugiau panašių svetainių, mielai lauksime skaitytojų pastebėjimų ir pasidalijimų patirtimi. Tad gero laiko kuriant ir nepamirškite, kad visgi pigiausias ir originaliausias būdas būti kitokiam – pasidaryti savo rankomis. Originalu, paprasta ir pigu. Ir nereikia sakyti, kad nemokate siūti. Visko išmokstama – tereikia laiko, noro ir trupučio pastangų bei draugų patarimų.

Rasa Barčaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top