Now Reading
Šeštadienį KIWI klube – žiemą lauk varanti „Kaukių naktis“

Šeštadienį KIWI klube – žiemą lauk varanti „Kaukių naktis“

Šeštadienį KIWI klube - žiemą lauk varanti „Kaukių naktis“

Kiek kartų gyvenime norėjai tapti kažkuo kitu, pasislėpti po nežinoma kaukę ir pasinerti į minią nepažįstamų žmonių?

Šeštadienį Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ pristato paslaptingą „Kaukių naktį“, kurios metu savo ritmus dalins žinomi Lietuvoje šokių muzikos vardai, o susirinkusieji klubinėtojai bus kviečiami pasikeisti savo tapatybę.

Vasario 5 d. uostamiesčio klubinėtojai turės puikią galimybę įsikūnyti į įvairius mistinius, profesinius ar tiesiog gyvenimiškus personažus. Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ kviečia išsitraukti iš spintos apdulkėjusias kaukes ir atšvęsti lietuviškąjį heloviną – užgavėnes.

Tam, kad neišsiskirti iš minios pasikeisti savo tapatybę žada ir šio renginio šokių aikštelių valdytojai. Naujausius savo ritmus susirinkusiems dalins tokie gerai Lietuvos šokių muzikos padangėje žinomi vardai, kaip Martynas M ir Zee Ziggy. Prie jų taip pat prisijungs ir nepailstantys klubo rezidentai Manchini, Uncle Roll bei Drugys. Didžėjai dar neatskleidė po kokiomis kaukėmis paslėps savo veidus, tačiau teigė, jog ketina stipriai nustebinti susirinkusius gerbėjus savo išvaizdos metamorfozėmis.

Daug kaukėtų paslaptingų būtybių, geriausi šokių muzikos ritmai ir judesys iki paryčių… Ar galima surasti geresnių priemonių išvaryti žiemą iš uostamiesčio? Šeštadienio „Kaukių naktis“ – tai vakarėlis skirtas visiems, kuriems atsibodo žiemos šalčiai ir tiems, kurie nors vieną dieną norėtų tapti kažkuo kitu. Visi atėję į renginį su originalia kauke bus pasveikinti nemokamu įėjimu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Prieš kaukėtąjį šeštadienį Klaipėdos klubinėtojai galės paruošti savo kojų raumenis penktadienio „Labas Smogikų“ ritmų reide. Šį kartą į klubą „Kiwi“ atvyksta Lietuvos šokių muzikos žvaigždyno desantininkai Few Nolder, Golden Parazyth ir Sound‘s Engineers.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top