Now Reading
Džiazas, vinilo plokštelės ir vynas. Silvija

Džiazas, vinilo plokštelės ir vynas. Silvija

Džiazas

Vardas: Silvija Pankūnaitė.
Kūrybos sritis: Muzika. Džiazas.
Mane sutikti galima: Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijoje, Woo, įvairiuose, kituose klubuose, Džiazo muzikos koncertuose.
Pastaruoju metu iš galvos „neišeina”...Kaip įstoti toliau mokytis užsienyje.
Įkvėpimo semiuosi: Iš supančios aplinkos, žmonių elgesio, įvairių kartais liūdnų, kartais linkmų savo potyrių, atsiminimų, klausimų.
Dievinu: Vyną, Džiazo muziką iš senų vinilo plokštelių ir geras kurso sesijos užbaigtuves 🙂
Aš po penkerių metų: Jau būsiu baigusi Magistro studijas, kur nors, kur priims 🙂 ir kursiu muziką, koncertuosiu su savo grupe, galbūt dėstysiu Jazz’inį dainavimą čia, Lietuvoje.
Geriausia, ką iki šiol esu padariusi: Vasaros pabaigoje ir rudens bėgyje buvau išvykusi į kelis workshop’us užsienyje, daug muzikavau, mokiausi, susipažinau su įvairiais muzikantais iš daugybės šalių ir gavau daug naudingos patirties. Visas šis muzikinis, kūrybinis, informacinis, bei didelio nuoširdumo apsikeitimas man suteikė daug apmastymų, o jeigu mąstai reiškia tobulėji. Tai ir yra svarbiau už bet kokį materialinį laimėjimą.
Kelios eilutės savireklamai:Šiais metais baigsiu Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademiją, Bakalauro studijas. Per šiuos metus įgavau daug sau svarbių žinių, susipažinau su puikiais muzikantais, bei draugais. Taip pat 2010 metais subūriau grupę, „Vilkšu pa muguru” (Latvių kalba- Vilksiu per nugarą) su kuria dabar koncertuoju ir realizuoju savo kūrybą. Dalyvavome „Vilnius Jazz Young Power 2010” jaunųjų Džiazo muzikantų konkurse ir tapome laureatais, bei gavau prizą už originaliausią savos kūrybos kompoziciją. Taip pat pasirodėme festivaliuose: „Vilnius Jazz”, „Mama Jazz”. Artimiausiu metu galite mus išvysti Vasario 9d. muzikiniame klube „Tamsta”, kur vyks mūsų kurso „B4” Džiazo muzikos koncertas. Taip pat planuojami mano kompozicijų įrašai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top