Now Reading
A. Van Buuren’o renginyje: B.Jarrell, Ignas, 4 tonos šviesų bei 2 sunkvežimiai įrangos

A. Van Buuren’o renginyje: B.Jarrell, Ignas, 4 tonos šviesų bei 2 sunkvežimiai įrangos

A. Van Buuren'o renginyje: B.Jarrell

Jau ateinantį antradienį, vasario 15 d., populiariausio pasaulyje didžėjaus lėktuvas leisis Vilniaus oro uoste. Armin Van Buuren ketvirtą kartą grįžta į Lietuvą, kur jo laukia tūkstantinė gerbėjų minia.

Išgirdęs, kiek Vilniuje žmonių nekantrauja pamatytį jį, Armin Van Buuren, likus vos kelioms savaitėms iki renginio, nusprendė padaryti tikrą dovaną savo gerbėjams. Nesuskaičiuojamas auditorijas sutraukiantis šokių muzikos grandas parodys specialiai “Siemens” arenai adaptuotą, sumažintą “Armin Only” šou. Iki šiol šis grandiozinis pasirodymas buvo rengiamas tik didžiausiose arenose, kuriose kartais ošdavo net per 50 tūkstančių Buuren’o gerbėjų.

“Armin Only” – tai vos kelis kartus per mėnesį vykstantys neįtikėtino masto, itin brangūs Armin Van Buuren’o soliniai šou. Olando “siurprizas” ne tik pradžiugino renginio organizatorius, bet ir sukėlė daug galvos skausmo. Technikos bei kitų reikalavimų sąrašas pailgėjo bent tris kartus, o renginio išlaidos pakilo – mažiausiai dvigubai.

Neįtikėtinai brangus Armin Van Buuren šou

Pasaulinio garso šokių muzikos žvaigždė į Lietuvą grįžtą ne pirmą sykį, tačiau šis kartas savo masiškumu ir įspūdingumu pranoks visus, iki šiol mūsų šalyje jo matytus šou, kartu sudėjus. Tai bus tikras šokių muzikos įvykis, kokį pamato tik didžiausių pasaulio miestų gyventojai. Sostinės “Siemens arenoje” visų susirinkusiųjų laukia 8 kostiumais pasipuošę oficialūs “Armin Only” šokėjai. Verta paminėti, kad visi jie iš Lietuvos.

Ugnies spjaudyklės, dūmų patrankos, 2 sunkvežimiai specialaus “L’acoustic” garso, net 4 tonos šviesos įrangos, 25 metrų pločio scena, apie 100 kv. m LED ekranų, kurių bendras svoris siekia net 3 tonas. Ant šių ekranų “Armin Only” renginio projekcijas rodys Armin Van Buuren komandos video menininkas.
Renginio organizatoriai, kurie visai neseniai grįžo iš 20 000 gerbėjų pritraukusio “Armin Only” renginio Beirute, tikina, kad Vilniuje visų laukia kone toks pat šou. Čia nebus tik kviestinių vokalistų, tačiau visa kita bus gana panašu, ką pamato pasaulio didžiausių arenų bei stadionų žiūrovai. Pavyzdžiui, scena tokia pati, kokia buvo naudojama “Armin Only” metu Rio Deženeire.

Armin Van Buuren’ą apšildys Blake Jarrell ir Ignas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

22 valandą prasidėsiantį renginį pradės bene garsiausias ne tik Lietuvos, bet ir Baltijos šalių didžėjus, klubo “Exit” rezidentas Ignas. Groti su pačiais populiariausiais didžėjais pasaulyje Ignui – ne naujiena. Kiekvieną savaitgalį lietuvis stoja už pulto kartu su žinomiausiais šokių muzikos kūrėjais – nuo James Zabielos iki Deadmau5. Maža to, jis anksčiau jau yra “apšildęs” visus DJ MAG top trejetuko didžėjus: David Guetta, Tiesto bei patį Armin Van Buuren. Žinant Igno profesionalumą bei populiarumą mūsų šalyje, jam nebus sunku užvaldyti “Siemens” arenoje susirinkusią tūkstantinę minią.

Po Igno į sceną lips šokių muzikos gerbėjams taip pat neblogai pažįstamas amerikietis Blake Jarrell. Jis yra nuolatinis olando turo palydovas bei Armin įrašų kompanijos “Armada” narys. Progressive house bei trance muzikos prodiuseris iš Čikagos debiutavo visai neseniai, tačiau spėjo pelnyti Markus Schulz, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Pete Tong, Paul Oakenfold bei, žinoma, paties Armin Van Buuren pagarbą.

Jau visai po vidurnakčio metas ateis – populiariausiu didžėjumi tituluotam Armin Van Buuren, kuris žada beveik 3 valandų įspūdingą muzikos, šviesų ir vaizdo šou. Taigi jau vasario 15 d. “Siemens” arenoje laukia vienas didžiausių šokių muzikos renginių 2011-aisiais.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top