Kaip rengsimės šį pavasarį? (Foto)

Nors šaltukas spaudžia kaip reikiant, pats laikas perkratyti spintas ir pagalvoti, kuo puošimės šį pavasarį. O kad būtų lengviau, akies krašteliu žvilgtelėjome į garsiausių pasaulio dizainerių idėjas ir tuoj pat dalinamės su Jumis.

Visagalė suknelė

Dizaineriai šiais metais siūlo itin pavasarišką, trapų ir kartu paslaptingą moters – nimfos įvaizdį. Svarbiausias vaidmuo čia teks nuolat plazdančiai suknelei, kurios šleifas prapuola kartu su jos savininke vos pūstelėjus stipresniam vėjui. Nors mini tipas taip pat išlieka madingas, vis dėlto siūloma rinktis kiek žemiau kelių ar labai ilgas, net žemę šluojančias sukneles ir sijonus. Ir būtinai – iš lengvutės medžiagos, tokios kaip šilkas, kurios gali būti net keli sluoksniai. Bus svarbu pabrėžti savo moteriškumą, tad neaprėpiamą šilkų gausybę ties juosmeniu sujuosiančios diržu - tikrai neapsiriks. Beje, kad drabužio audinys dar labiau plazdėtų ir vilnytų apie kūną, dizaineriai primygtinai rekomenduoja nebijoti praskiepų, kurie kartu leistų praeiviams apžiūrėti ir nuostabią Jūsų avalynę.

Spalvų karalienė

Ne mažiau svarbi rolė šį pavasarį tenka spalvai, kuri dar labiau pabrėš nesugaunamos, mistinės gamtos būtybės įvaizdį. Paletė kuo įvairiausia: aguonos raudona, žibuoklės mėlyna, saulėgrąžos bei citrinos geltona ar samanų žalia. Tačiau svarbu atkreipti dėmesį į du dalykus. Pirma, visos šios spalvos yra natūralios ir paimtos iš gamtos. Antra, reikėtų vengti margų drabužių, tačiau nebijoti tarpusavyje derinti vienspalvių, pavyzdžiui, avietinės palaidinės ir melsvų kapri stiliaus kelnių. Paradoksalu, tačiau tokia spalvų įvairovė veikia kaip maskuotė, mat moteris tampa panašesnė į nuostabų gėlės žiedą, nei į realią būtybę. Ir dar – ne ką prasčiau šiame žydinčiame sode atrodo balta. Ji kuria nepaprasto lengvumo įspūdį, kuris taip reikalingas akimirksniu pavidalą keičiančiai miško dvasiai. Ir čia tikrai neapsieisite be nėrinių ir kaspinų.

Šlovė šarkoms!

Kitas dalykas, be kurio Jūsų spinta tiesiog negalės gyventi, yra blizgučiai. Nedidelė, tamsoje paslaptingai žybsinti ir kviečianti detalė, o gal ištisas blizgaus audinio siluetas – Jums rinktis. Tiesa, visa tai tiks išskirtinai vakarui, nes taip apsirėdžiusi dieną atrodysite bemaž juokingai. O jei jau tiesiog negalite be to apsieiti, tuomet dienos metu drąsiai rinkitės metalo detales, pavyzdžiui, kniedes, kurios puošia... Jūsų žalią odinį švarkelį. Taip taip, odiniai drabužiai taip pat turi būti spalvoti!

Batų ir rankinukų šėlsmas

Jau kas kas, bet avalynė tikrai nežada atsilikti nuo ryškiaspalvių suknelių ir sijonų. Maža to, kuo keistesnis, neįprastesnis modelis – tuo geriau. O jei dar nuotaikingai atrodančią pėdutę užkelsite ant platformos ar įstabaus aukščio kulniuko – būsite mados olimpo aukštybėse. Kai kurie dizaineriai net ir čia tęsia nimfos temą ir batelius apipina gebenių šakomis ar laurų lapais.
 
Į tą pačią gretą stoja ir kiti aksesuarai – rankinės bei akiniai nuo saulės. Čia taip pat vyrauja kontrastingi spalvinių dėmių deriniai bei išraiškingos formos. Ypač tas pasakytina apie akių apsaugą – karaliaus platūs stačiakampiai ir „katės žvilgsnio“ rėmeliai.
 
Taigi puolame perkraustyti spintų ir pavasarį pasitikime pavirtusios nesugaunamomis sodo nimfomis ar margaspalviais žiedais!

Laikas.lt

apranga, dizaineriai, drabužiai, mada, pavasario tendencijos, suknelės

Naujausi komentarai
pavasarėja
2011-02-18, 11:38
Gražios nuotraukos ir t.t., bet gal išsitaisykit klaidas, nes dingsta noras skaityt nuo vidurio straipsnio:(
as
2011-02-18, 11:13
spalvota yra gerai!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai