Now Reading
Londone fiksuojamas vestuvių bumas

Londone fiksuojamas vestuvių bumas

Londone fiksuojamas vestuvių bumas

Didžiosios Britanijos sostinėje pastaruoju metu fiksuojamas vestuvių bumas, kurio nebūta kelis dešimtmečius.

Ekspertai teigia, kad britus tuoktis veikiausiai paskatino artėjančios princo Viljamo (William) ir Keitės Midlton (Kate Middleton) sutuoktuvės. Vestuvių pramonės atstovai jau trina rankas iš pasitekinimo ir tikisi pasakiškų pelnų, skelbia šalies žiniasklaida.

Didžiosios Britanijos sostinėje pastaruoju metu fiksuojamas vestuvių bumas, kurio nebūta kelis dešimtmečius. Ekspertai teigia, kad britus tuoktis veikiausiai paskatino artėjančios princo Viljamo (William) ir Keitės Midlton (Kate Middleton) sutuoktuvės. Vestuvių pramonės atstovai jau trina rankas iš pasitekinimo ir tikisi pasakiškų pelnų, skelbia šalies žiniasklaida.

Vestuvių organizatoriai praneša, kad šiemet tarp jaunavedžių itin madingi pasivažinėjimai raudonaisiais dviaukščiais autobusais su jaunikio ir jaunosios vardais. Tokiam pasivažinėjimui reikės atseikėti tūkstantį svarų sterlingų, tačiau norinčiųjų skaičius tik auga. O štai limuzinai nebemadingi. Jaunavedžiams labiau patinka senoviniai automobiliai ar kaip nors juokingai išpaišyti furgonėliai.

Tiesa, užsisakyti kokį nors automobilį vestuvėms balandžio pabaigoje jau beveik nerealu: visi nori tuoktis tuo pat metu kaip ir princas Viljamas, o automobilių paklausa kelis kartus viršiją pasiūlą. Tačiau įsimylėjėliams tai nė motais: jie pasirengę važiuoti tuoktis ir paprastu taksi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top