Now Reading
Kauno sporto halėje – 360 laipsnių klubinės šviesos

Kauno sporto halėje – 360 laipsnių klubinės šviesos

Kauno sporto halėje – 360 laipsnių klubinės šviesos

Šį penktadienį, vasario 25 d., hauso muzikos duetas iš Londono „The Shapeshifters“ su trenksmu užbaigs po visą Lietuvą keliavusio „Labas Smogikų“ didžėjų turą. Sporto halė vienai nakčiai taps didžiausiu šalies klubu, o organizatoriai žada vieną įspūdingiausių metų renginių.

Ypatingą klubinę atmosferą prieš daugiau nei 70 metų pastatytoje Kauno sporto halėje sukurs specialiai renginiui montuojama konstrukcija, nuo kurios šviesos efektai sklis 360 laipsnių kampu. Efektus paryškins ir ypatingos šviesą atspindinčios medžiagos, sykiu būsiančios ir netradicinėmis dekoracijomis.

Šviesų įspūdį sustiprins didelis LED ekranas, kuriame bus rodomos specialios vaizdo instaliacijos, ir net 60 kilovatų stiprumo garsas. Tokio galingumo garso aparatūra paprastai statoma per garsių roko grupių koncertus stadionuose.

Svečius apšildys Kastis Torrau, Donatello ir Andrius Rio

Vakaro pradžioje prie grotuvų stosiantys Kastis Torrau, Donatello ir Andrius Rio yra Lietuvos šokių muzikos senbuviai, kiekvieno pasirodymo metu sugebantys pateikti malonių staigmenų klausytojų ausims ir kojoms.

Bene geriausi Lietuvoje garsiausių užsienio didžėjų „apšildytojai“ Lietuvoje Kastis Torrau ir Donatello grojo daugelyje iš 16-os „Labas Smogikų“ didžėjų turo renginių.

„Pridėjęs ranką prie širdies sakau, kad nesitikėjome tokių pilnų salių ir taip nuoširdžiai šokančių žmonių. Gyvenime nesu girdėjęs taip garsiai paryčiais skanduojamų prašymų pagroti dar, o kuklumą pamiršusios merginos veržėsi šokti ant scenos. Kibirkščiuojančią šokių energiją skleisime ir per „The Shapeshifters“ koncertą, todėl tikimės panašios atmosferos Kauno sporto halėje“, – pasakojo Kauno klubo „Exit“ rezidentas Donatello.

Hauso specialistas Andrius Rio neseniai atšventė 16 metų didžėjavimo gimtadienį – būtent prieš tiek laiko susiėjo ir „The Shapeshifters“. Andrius Rio kartą jau grojo su šiuo dueto Lietuvoje, ir prisimena tą vakarą kaip vieną įsimintiniausių savo karjeroje.

„Auksiniai“ lietuviams uždavė namų darbų

Daugiau nei 500 – tiek įvairios muzikos rinkinių papuošė „The Shapeshifters“ hitas „Lola‘s Theme“, išleistas prieš septynis metus. Jis akimirksniu užėmė pirmąsias vietas Britanijos bei Amerikos topuose, todėl duetui prilipo „auksinių“ etiketė. Staiga išpopuliarėjęs duetas remiksavo tokių garsių atlikėjų kaip Moby, Christina Aguilera ir George‘as Michaelas kūrinius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginio organizatoriai prieš koncertą lankėsi „The Shapeshifters“ studijoje Londone. Paklausti, kaip Lietuvos publika turėtų pasiruošti vakarėliui, atlikėjai prisakė išmokti paskutinio jų hito „She Freaks“ žodžius. „Reikės labai garsiai dainuoti šią dainą, ir būtinai iškėlus į viršų rankas“, – šypsojosi vaikinai.

Vaizdo reportažus iš Londono ir kaip „The Shapeshifters“ ieškojo Kauno Europos žemėlapyje galima pažiūrėti mobiliojo ryšio išankstinio apmokėjimo paslaugos „Labas“ „Facebook“ profilyje.

Apie „Labas Smogikų“ turą

„Labas Smogikai“ yra didžiausias kada nors Lietuvoje surengtas didžėjų turas – per du mėnesius surengta net 16 pasirodymų. „Smogikais“ tapę žymiausi Lietuvos pulto monstrai lankėsi ne tik Vilniuje, Kaune ar Šiauliuose, bet šokdino ir atokiau nuo pramogų centrų gyvenančius muzikos gerbėjus.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top