Now Reading
7 „iPhone“ savininkų tipai

7 „iPhone“ savininkų tipai

7 „iPhone“ savininkų tipai

Visame pasaulyje išmaniųjų telefonų „iPhone“ vartotojų – daugiau nei 70 milijonų, tačiau jie ne tokie ir skirtingi. Yra vos septyni kasdien jais besinaudojančių žmonių tipai, skelbia allareacodes.com.

Fanas. Jis apie kompaniją „Apple“ žino viską, seka naujienas. Apie visus pastebėtus trūkumus informuoja kitus „iPhone“ vartotojus. Jis dažnas „eBay“ pirkėjas. Nešioja „Apple“ marškinėlius ir, žinoma, laukia dar naujesnės telefono versijos.

Nepastabioji (Gali būti ir nepastabusis). Matyt ji įsigijo šios kompanijos mobilųjį telefoną tik dėl to, kad baigėsi jos sutartis, o pratęsiant jai buvo pasiūlytas šis naujas įrenginys. Ji nėra parsisiuntusi jokios programėlės, o „iPhone“ dydis jai yra didžiausias trūkumas. Ji nėra išbandžiusi daugybės telefono funkcijų ir juo beveik nesinaudoja. 

Patrakėlis. Jį domina visos išmaniojo telefono programėlės, nuolat jas atnaujina. Visą šio vartotojo pasaulį užvaldęs „iPhone“. Pagrindinis išskirtinumas – Helovino kostiumą primenanti kasdieninė apranga.

Nuolat veikiantis. Šito išmaniojo telefono jam neužtenka. Dažnas jų turi „Blackberry“. „iPhone“ jam reikalingas net prakaituojant klube. Sąskaitą už telefoną jam moka darbas, tačiau jis net nesusimąsto paskambinti. „iPhone“ jam reikalingas tik klausytis muzikos.

Hakeris. Telefoną jis naudoja įvairiausiems triukams – įjungti ir išjungti kaimyno televizorių ar automobilio signalizaciją. Jis nuolat kalba per „Skype via WiFi“, tad negauna didelių sąskaitų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Senjoras. Telefoną jis naudoja atitraukęs toliau nuo veido, o per minutę sugeba parašyti vos vieną žodį. Nežinia, kas jį privertė įsigyti išmanųjį telefoną.

Niurgzlys. Visiems jis yra pasakęs, kad vos pasibaigus sutarčiai įsigys „Android“, tačiau vis tiek išsirinks dar naujesnį „Apple“ produktą. Didžiąją laiko dalį jis praleidžia „iPhone“ pasaulyje, dėvi megztinius su Stevo Jobso kompanijos ženklu ir nuolat moko senjorus, kaip iš tiesų reikėtų naudotis telefonu.

Taigi, kuriam iš šių tipų priskirtumėte save? 

Nerijus Drochneris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top