„Login 2011“ : tarp pretendentų į geriausius ir laikas.lt

Didžiausios Baltijos šalyse interneto konferencijos „Login 2011", vyksiančios kovo 17-18 d., metu jau trečią kartą iš eilės bus apdovanoti geriausi 2010 m. interneto projektai.

Specialiai suburta interneto profesionalų komisija atrinko per 100 konkursantų, kurie nominuoti 18-oje skirtingų interneto nominacijų. Geriausius interneto projektus iki kovo 15 d. yra kviečiami rinkti ir visi interneto entuziastai "Login 2011" puslapyje www.login.lt. Nuoširdžiai dėkingi laikas.lt komanda bus visiems, kas geriausio žiniasklaidos projekto internete kategorijoje atiduos balsą už Laikas.lt

Kitos kategorijos

Tinklalapių ir blog‘ų kategorijoje savo balsą galima atiduoti geriausiam interneto tinklalapio dizainui, asmeniniam tinklalapiui, įmonės tinklalapiui, WEB aplikacijai, el. komercijos projektui, geriausios nuotaikos projektui internete. Socialinių tinklų kategorijoje bus išrinktas geriausias „Facebook" puslapis ir socialinių tinklų aplikacija. Tarp interneto virusinių projektų kviečiama rinkti geriausią praėjusių metų virusą. Žaidimų kategorijoje balsą galima atiduoti už geriausią 2010 m. internetinį žaidimą. Mobiliųjų technologijų kategorijoje renkama geriausia mobilioji programėlė. Medija kategorijoje balsuojama už geriausią žiniasklaidos projektą internete.

Grand Prix prizams nominuoti laimėtojai metų tinklalapio, metų starto, metų nekomercinės organizacijos, metų eksporto, metų tendencijos ir metų žmogaus internete srityse.

Nominantų skaičius išaugęs

„Šiemet Lietuvos interneto apdovanojimuose – dar daugiau nominantų. Tai rodo, kad internetas Lietuvoje tampa kur kas įdomesnis. Daugėjant interneto vartotojų auga ir el. sprendimų įvairovė. Praėjusiais metais atsirado daugybė naujų el. prekybos svetainių, socialinių tinklų sprendimų, mobilusis internetas pagaliau tapo lygiavertis paprastam internetui, stebėjome telefonų išmanizaciją. Viena didžiausių tendencijų – lietuviškų projektų eksportas. Dar viena nepaneigiamai nauja ir svarbi el. verslo šaka – grupinių pirkimų portalai. Vartotojai telkiasi į grupes, kad įsigytų paslaugas ir produktus už mažesnę kainą", - praėjusių metų interneto tendencijas apibūdino „Login" iniciatorius ir komisijos narys Arnoldas Rogoznyj.

„Lietuvoje galima sukurti pasaulinę kokybę. Lietuviai tampa tarptautinių apdovanojimų pretendentais ir laimėtojais. Augant interneto sprendimų skaičiui, virtuali erdvė įgauna daug naujų formų. Kokybė auga, nes klientai į internetą žiūri vis mažiau iš gamybinės, o daugiau iš rezultato pusės. Deja, turtingų turiniu ar interaktyvumu projektų sukuriama vienetai, kūrybinių idėjų reikia ieškoti su žiburiu, o daugumai Lietuvos el. sprendimų trūksta detalių išlaižymo", - sakė „Login 2011" apdovanojimų komisijos pirmininkas ir „Gaumina" direktorius Darius Bagdžiūnas.

Komisijoje – žinomi vardai

Interneto apdovanojimų komisijai šiemet pirmininkauja D. Bagdžiūnas ir A. Rogoznyj. Be jų komisijoje – interneto entuziastams gerai pažįstami vardai: Tomas Balžekas, Deividas Talijūnas, Gediminas Molis, Zbigniew Gecis, Ignas Rubežius, Martynas Keleras, Artūras Kokoškinas, Dainius Blynas, Tomas Kacevičius, Mindaugas Rutkauskas, Artūras Olšauskas ir Eglė Kacevičiūtė. Komisijos nariai Apdovanojimuose taip pat atiduos ir savo balsus.

Atiduoti savo balsą už geriausius praėjusių metų projektus galima iki kovo 15 d. Primename, geriausio žiniasklaidos projekto internete kategorijoje atiduodantiems balsą už Laikas.lt – dėkojame iš anksto! Tai galite padaryti ČIA.

Laikas.lt

geriausias ziniasklaidos projektas internete, laikas.lt, Login 2011

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai