Now Reading
Pasirodė naujas žurnalo Laikas.lt numeris. Tema – profesijos

Pasirodė naujas žurnalo Laikas.lt numeris. Tema – profesijos

Pasirodė naujas žurnalo Laikas.lt numeris. Tema - profesijos

Šiandien visose platinimo vietose pasirodė devintas nemokamo žurnalo Laikas.lt numeris, kurio tema – profesijos.

Kodėl būtent profesijos? Nes praėjusią savaitę prasidėjo kalendorinis pavasaris, ir nors orai dar mūsų nelepina, turbūt dauguma abiturientų jau galvoja apie stojimus, o  studentai – ką veiks baigę mokslus. Apskritai – turbūt daugelis žmonių per gyvenimą yra išbandę ne vieną profesiją.

Ir kartais net nesvarbu, kokiais žodžiais yra įvardinta tavoji profesija, svarbiau yra tai, ką darai dabar, kas tau patinka ar konkrečiau – pašaukimas!

Kokius straipsnius rasite naujame žurnale? Ne kiekvienam pasiseka duoną valgyti iš veiklos pagal pašaukimą… Šiomis dienomis, nors rinka ir atsigauna, ne kiekvienam sekasi ir darbą susirasti… Esi vienas iš tų? Dalinamės patarimais rengiant originalų CV bei patarimais, kaip tinkamai pasiruošti darbo pokalbiui.

Džiaugiamės už tuos, kurie gyvena įdomų gyvenimą darydami tai, kas jiems įdomu. Inžinieriui Šarūnui ne tik pasisekė pačiam sukonstruoti elektrinį motoroilerį, bet ir pasiglemžti laimėjimą elektroninių prietaisų konkurse. Sunku patikėti, bet astronomijoje romantikos ne tiek jau ir daug… Taip bent teigia astronomas Tadas Mineikis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip ir teigėme pradžioje, gali jaustis gerai nebūtinai dirbdamas pagal įgytą profesiją. Pavyzdys – politikai. Kad jūs žinotumėte, kokių tik profesijų atstovai netampa politikais.

Kieno pašaukimas mada, grožis, aktyvus poilsis ar kulinarija – taip pat gaus vertingų pasiūlymų! Todėl verskite puslapį po puslapio…. Įdomaus ir gyvo linkime Jums laiko!

Žurnalą pavartyti galite Vilniaus ir Kauno kavinėse, kavos baruose, universitetuose bei keliaudami Kautros autobusų tinklu. Taip pat kviečiame „pavartyti” žurnalą čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top