Now Reading
Lietuviški kavos barai paklausūs ir Rygoje

Lietuviški kavos barai paklausūs ir Rygoje

Lietuviški kavos barai paklausūs ir Rygoje

Bendrovės „Keturi kambariai“ valdomas kavinių tinklas „Coffee Inn“ Rygoje atvėrė jau 3-iąją kavinę. Ji įsikūrė Terbatas ir Dzirnavas gatvių sankryžoje, pasižyminčioje vienais didžiausių žmonių srautų Rygos centre.

Pasak Nido Kiuberio, vieno „Coffee Inn“ įkūrėjų ir savininkų, kavos išsinešimui kultūra Rygoje dar tik formuojasi, todėl „Coffee Inn“ numato užpildyti laisvą nišą ir pasiūlyti miesto gyventojams bei svečiams lietuvių jau įvertintą kokybiškos kavos ir kūrybiškos aplinkos derinį.

„Kaip ir Vilniuje ar Kaune„ Cofee Inn“ kavinės Rygoje jau tapo vienais populiariausių žmonių susitikimo taškų. Imlūs naujovėms latviai ir Rygos turistai mėgsta pas mus užsukti Espresso, Cappuccino kavų, itin populiarios firminės „Caramel Macchiato“ kavos, dažnai teiraujasi savaitės kavos. Stengiamės, kad „Coffee Inn“ būtų „gyva“, pulsuojanti Rygos vieta, kurioje žmonės keistųsi naujienomis, sektų skelbimus, vartytų žurnalus, skaitytų knygas, prireikus padirbėtų, prisijungę prie nemokamo bevielio interneto“, – sakė N. Kiuberis.

Naujosios kavinės patalpos, apimančios 85 kv. metrų plotą, pasižymi patrauklia „niujorkietiška“ architektūra, arkiniais langais ir aukštomis lubomis, komfortišku interjeru. Kavos mėgėjams Rygoje siūlomas toks pats kavos ir maisto valgiaraštis kaip ir Lietuvoje.

„Mes nebijome eksperimentuoti – visi mūsų receptai, išskyrus tokias tradicines kavas kaip Espresso ar Cappuccino, yra sukurti „nuo nulio“, nuolat eksperimentuojant ir išbandant naujoves. Viskas skirta tam, kad į „Coffee Inn“ užsukęs kavos mėgėjas išeitų kupinas geros nuotaikos ir energijos. Todėl siekiame ne tik nepriekaištingai paruošti kavą, bet ir domėtis klientu, užmegzti su juo ypatingą ryšį, dalintis kūrybiškumu“, – pažymėjo „Coffee Inn“ atstovas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienu didžiausių Vilniaus kavos ruošėjų laikomas „Coffee Inn“ planuoja ir toliau plėstis Latvijoje. Per ketverius metus vilniečių ir kauniečių simpatijas užsitarnavęs „Coffee Inn“ Latvijoje pripažinimą tikisi pasiekti dar greičiau. Kavinių pavadinimas jau kas dien linksniuojamas latvių pamėgtuose socialiniuose tinkluose Twitter, Facebook bei Draugiem.lv

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top