Vilniečiai ir kauniečiai savo garderobą galės atnaujinti neišleisdami nei cento

Peržvelgę savo spintų turinį, ko gero, daugelis iš mūsų rastų bent keletą nebenešiojamų, bet dar labai geros kokybės  drabužių, kurie taip ir netapo mūsų numylėtiniais.

Ir beveik neabejojame, kad savo spintoje atrastume ir tokių drabužių, kurių niekad nevilkėjome (t.y.  pirkome tik todėl, kad buvo „AKCIJA!!!“).

Kad tokie drabužiai neužimtų papildomos vietos Jūsų spintose, internetinis drabužių mainų portalas manodrabužiai.lt organizuoja „Mainų spintą“ Vilniuje bei Kaune, kurios metu žmonės yra kviečiami atnaujinti savo garderobą neišleidžiant nei cento.  
 
„Mainų Spinta“ Vilniuje vyks balandžio 10 d., sekmadienį,  kavinėje „Coffee Inn“, įsikūrusioje prekybos centre „Gedimino 9“.

Kaune tokia pati akcija bus organizuojama balandžio 17 d., sekmadienį, Laisvės alėjoje įsikūrusioje kavinėje „Coffee Inn“.
 
„Mainų spintoje“ gali dalyvauti visi, turintys atsibodusių drabužių. Tiesa, siekiant išlaikyti kokybišką „Mainų spintos“ turinį, bus vykdoma griežta drabužių atranka – priimsime tik labai kokybiškus drabužius (prieš nešdami apdarus, pasvarstykite, ar nebūtų gėda dovanoti jų geriausiam draugui).

  • Kiekvienas dalyvis gali atsinešti iki trijų daiktų. Išanktinės registracijos nereikia. 
  • Drabužiai į „Mainų spintą“ (tiek Vilniuje, tiek Kaune) bus priimami nuo 14.00 iki 14.59.
  • Drabužių mainai (įleidimas į „Mainų spintą“) prasidės 15.00.

  Visi „Mainų spintos“ dalyviai bus vaišinsimi šauniausių „Coffee Inn“ baristų paruošta kava, sukurta specialiai manodrabužiai.lt nariams.

Laikas.lt
Nuotr. Redos Kisieliūtės

drabužių mainai, mainai, mainų spintai, manodrabuziai, manodrabužiai.lt

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai