Now Reading
Apleisti pastatai. Žirmūnų prekybos centras (Foto)

Apleisti pastatai. Žirmūnų prekybos centras (Foto)

Apleisti pastatai. Žirmūnų prekybos centras (Foto)

Apleisti.lt kolektyvas kartu su keletu svetainės draugų nusprendė apsilankyti apleistame prekybos centre, esančiame Žirmūnuose. Šiandien pateikiame Jums tikras, nepagražintas prekybos centro nuotraukas, o ateityje planuojame į šį pastatą pažiūrėti iš meniškosios pusės.

Prekybos centras nedirba jau ilgą laiką, o maždaug iki 2000 metų tai buvo bene populiariausia parduotuvė, esanti Žirmūnuose ir populiarumu nusileido turbūt tik Kareivių gatvėje buvusiai “Ekonomijai”, prekybos centrui, kuris prieš maždaug 15 metų buvo ne tik didžiausias prekybos centras Lietuvoje, bet ir didžiausias visose Baltijos šalyse.

Šis prekybos centras žmonių buvo išties pamėgtas. Kiek pamenu, antrame aukšte visada buvo ”Elektromarkt” parduotuvė, o po ja parduotuvės keitėsi: buvo užsienietiško prekybos tinklo “Spar” parduotuvė, užsieniečių tinklo “Jan&Co” parduotuvė, vilniečių vadinta tiesiog ” Jan ir ko”.

Prekybos centro pirmajame aukšte taip pat buvo įsikūrusi ir ”Norfa”, nepamenu, bet kažkada rodos buvo ir “IKI”.

Ant prekybos centro sienų vis dar kabo skelbimas su užrašu ”Išnuomojama” ir telefono numeriu. Bandėme susisiekti, ir pasidomėti, kas čia planuojama ateityje, bet niekas ragelio nepakėlė.

Šaldytuvai čia jau kurį laiką nebeveikia…..

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Iš apleistos parduotuvės išvogta viskas, kas tik įmanoma: elektros laidai, plytelės ir t.t.

Gražiausiu prekybos centro akcentu kažkada buvo laiptai

Nepamenu, bet čia buvo arba apsaugos kambariukas arba raktų gamyklėlė

Krovininio lifto šachta. Lifto durys atsidarydavo į lauko pusę, kad greičiau būtų pristatomos prekės į antrąjį aukštą. Nesu liftininkas, todėl ir nesupratau ar lifto išvis nėra, ar jis yra nuvažiavęs į rūsį, bet laiptų į rūsį neradome.

Apleisti.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top