Now Reading
Merci, Merci, Melanie Pain, už gerą koncertą! (Foto)

Merci, Merci, Melanie Pain, už gerą koncertą! (Foto)

Merci

Penktadienio vakarą Vilniuje koncertavo legendinės Prancūzų grupės „Nouvelle Vague“ vokalistė Melanie Pain, kuri susirinkusiai publikai įrodė, kad ji, kaip solo atlikėja, turi ne mažiau parako, nei jos garsioji grupė. O parako Melanie turi ir dar kiek…

Pradžia. Koncertą apšildė dvi grupės – lyriškieji BaliMurphy vaikinai iš Belgijos ir prancūzai Paul et Louise. Abi grupės grojo beveik pusantros valandos, tačiau jėga, kuri sklido iš smulkutės Melanie Pain burnos, turbūt penkis kartus stipresnė už juos. Juolab, kad muzikantė su gerbėjais bendravo ne tik prancūziškai, kaip tai darė apšildžiusieji muzikantai, bet ir angliškai.

Melanie atrodė išties įspūdingai paprastai – trumpa mėlyna suknelė, truputį erotiškos pėdkelnės, o intymumo įspūdį sustiprino scenoje išdėliotos lelijos.

Muzika. Nuo pat pirmų akordų muzikantė betarpiškai bendravo su publika, juokavo, pasakojo istorijas apie save ir atliekamas dainas. Kaip interviu prieš koncertą Laikas.lt teigė Melanie „Su savo gitaristu ir pianistu bendradarbiaujame jau keletą metų ir stengiamės kiekvieną kūrinį atlikti kaip mažą istoriją su unikalia atmosfera ir tuo pačiu palikti vietos žiūrovų emocijoms“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Publika, kuri koncerto pradžioje nebuvo labai energinga, pamažu įsijautė ir kartu su Melanie dainavo, niūniavo, plojo, o keletas merginų net kartu šoko ant scenos. Pagaliau tuos, kurie sėdėjo salės gale, Melanie pasiekė pati ir kartu traukė prancūzišką melodiją…

Ačiū Melanie, už gerą koncertą. Nueiti buvo tikrai verta.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top