Now Reading
Ekologiško sekso gidas

Ekologiško sekso gidas

Ekologiško sekso gidas

Dėl savo žaliosios planetos mes domimės ne tik tuo, ką valgome. Ekologija apima vis daugiau lytinio gyvenimo sferų: biologiškai irstantys prezervatyvai, perdirbami falo imitatoriai rodo ekologišką požiūrį į meilę.

Jeigu norite dar daugiau, pasidomėkite autorės Stefanie Iris Weiss knygele ,,Ekologiškas seksas“. Joje gausu patarimų, kaip po paklodėmis įsileisti kuo daugiau ekologijos.

Autorė pasakoja apie ekologiško sekso pradžiamokslį. Tikra tiesa, kad daugelis produktų gali būti ne tik vonioje, bet ir staliuko šalia lovos stalčiuje.

George Burns pristato knygą žaisminga citata: ,,Aš atsimenu laikus, kai oras buvo švarus, o seksas purvinas“.
Taigi, kas yra ekologinis seksas? Iš pradžių lengviau apibrėžti, koks ekologinis seksas nėra − tai nėra ,,patogus seksas“, prie kurio daugelis iš mūsų pripratę. Tai instinktas, kuris mus valdo čia ir dabar.

Ekologiškas seksas apima viliones, afrodiziakus, lytinę ir seksualinę sveikatą, ,,eko-seksualinius“ nuotykius ir ,,žaliąjį“ vaikų auklėjimą.
Itin patraukli S. Weiss siūloma pirmojo pasimatymo minant dviračius mintis (prieš iškylant klausimui apie seksą)!

S. Weiss sako, kad ji pati išbandė visus produktus, kuriuos rekomenduoja knygoje. Tai ir gamtiniai čiužiniai, kurie, anot autorės, yra mažiau gumbuoti nei spyruokliniai jų konkurentai (argi tai nėra puiku?).

Turbūt daugiausiai diskusijų keliantis objektas bus ne biologiškai irstantys prezervatyvai ar aplinkai draugiški sekso žaisliukai, o S. Weiss parama seksui, po kurio nėra palikuonių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

,,Pirmas dalykas, kurį gali padaryti ekologiją palaikantys žmonės, tai turėti mažiau vaikų arba neturėti nei vieno“ − sako autorė. S. Weiss iki šiol bevaikė, nes ji praktikuoja tai, kuo tiki. Populiacijos klausimas Amerikoje nėra populiari diskusijų tema. Galbūt ekologinis seksas gali tai pakeisti?

Daugiau skaitykite čia.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top