Now Reading
Kas tas Linas Samėnas? Arba akivaizdi viešinimo spraga

Kas tas Linas Samėnas? Arba akivaizdi viešinimo spraga

Kas tas Linas Samėnas? Arba akivaizdi viešinimo spraga

Turbūt nemaža Lietuvos gyventojų dalis jau spėjo išgirsti tuntą prekybos centro „Iki“ reklamų apie tai, kaip jų virtuvės šefas Linas Samėnas gamina delikatesus, koks jis šaunus auksarankis… Bet paradoksalu, jog „Iki“ darbuotojai nežino, kas jis toks.

Lino Samėno šmėkla

Ne kartą teko lankytis parduotuvių tinkle „Iki“. Kaskart išgirsdavau kone kelias reklamas, eskaluojančias Lino Samėno vardą ir gabumus. Susimastęs apie galimus šio veikėjo darbo privalumus, klustelėjau apie Liną Samėną. Ką išgirdau? „Sveta, prieik. A tu žinai Liną Samėną?“, – pardavėja kitai pardavėjai. Sveta gūžteli pečiais: „Gal kas iš vadybos“. Švelniai nustembu. Na, galvoju, gal kreipiausi „ne tuo adresu“. Apsiperku, prieinu prie kasininkės ir vėl užklausiu apie Liną Samėną. Mano nuostabai, ji irgi nieko apie jį nežino.

Truputis išvadų

Buvau kone penkiose „Iki“ parduotuvėse ir visose klausiau apie Liną Samėną. Paaiškėjo paprastutė tiesa – „Iki“ reklama nepasiekia jos darbuotojų. Sakysit ji nukreipta į vartotoją? Taip. Bet vargu ar teisinga nesupažindinti savo darbuotojų su reklaminiu prekybos centro personažu.

Mindaugas Gudlinskis

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top