Now Reading
Popierines lėles kurianti Neringa

Popierines lėles kurianti Neringa

Popierines lėles kurianti Neringa

Laikas.lt talentų banke – dar viena įdomi kūrėja – popierines lėles kurianti Neringa. Štai kaip ji save pristato:

„Esu Neringa – interjero dizaino specialybės diplomantė, jauna mama ir įvairių rūšių rankdarbių mylėtoja. Kadangi mano profesija reikalauja daug tikslumo, skaičiavimų, matavimų ir braižymų, darydama rankdarbius atsipalaiduoju ir savotiškai pailsiu.

Nuo mažumės pats mėgstamiausias mano žaidimas buvo popierinės lėlės, tad iš vaikystės liko didelė nostalgija šiam žaidimui. Piešiu jas jau keletą metu ir visos jos darytos iš širdies, turi savo istoriją. Noras jas parodyti kilo tada, kai pamačiau, kad prekyboje nebėra tokiu lėlių, kokios buvo mano vaikystėje.
Kai užsiimu rankdarbiais, visai nesvarbu, kas tai būtų – mezgimas, dekupažas ar papuošalų gaminimas – tai taip įtraukia, jog nė nepastebiu, kaip pralekia laikas.

Neįsivaizduoju gyvenimo be kūrybos. Kūryba yra procesas. Kūryba – tai ne tik nutapytas paveikslas ar naujai sumeistrauta sagė, tai ir šeimos kūrimas, vaikų auginimas ar kapstymasis gėlių darželyje vakarais po darbo. Visi mes kažką kuriame. Tik kiekvienas savaip. Linkiu kiekvienam atrasti savąjį kūrybos kelią!
Apžiūrėti mano lėles galite laikas.lt galerijoje, o kitus mano darbelius apsilankę ART in CART parduotuvėje. Jei norėtumėte įsigyti kurį nors darbelį ar lėlytę, rašykite

Kas yra ART in CART?

ART in CART – tai internetinis projektas gimęs iš idėjos, kad kiekvienas kuriantis žmogus yra vertybė, kad sukurti darbai turi būti rodomi, vertinami, kritikuojami.

ART in CART pradėjo savo veiklą sutarus keliems draugams, o šiuo metu vienija virš 30 įvairių sričių kūrėjų, nuo menininkų profesionalų iki tų, kurie dar tik ieško savojo kelio. Visi autoriai ne tik siūlo ir rodo savo darbus, bet ir teikia individualias paslaugas.

Mūsų tikslas populiarinti lietuvių kūrėjų darbus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Sukurti bendruomenę, kur kiekvienas narys padėtų ir papildytų vienas kitą.

Mes siekiame padėti menininkams, kūrėjams parodyti savo darbus plačiai auditorijai, tuo pat metu surasti tuos, kuriems tie darbai yra reikalingi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Džiaugiamės kiekvienu apsilankiusiu mūsų parduotuvėje ir kiekvieno laukiame.


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top