Now Reading
Orai nukėlė šildymo sezono pabaigą sostinėje

Orai nukėlė šildymo sezono pabaigą sostinėje

Orai nukėlė šildymo sezono pabaigą sostinėje

Sinoptikams paskelbus prognozes, kad kitą savaitę vėl gali grįžti neigiama oro temperatūra, Vilniaus savivaldybė šildymo kol kas nusprendė neišjungti.

„Kitą savaitę naktimis vėl pranešama neigiama temperatūra, net iki 8 laipsnių šalčio. Jei mes dabar išjungtume šildymą, jaučiu, kad lygiai po valandos visi pradėtų šaukti: ką padarėte, įjunkite“, – sprendimą neskubėti išjungti šildymo portalui diena.lt aiškino sostinės savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gerardas Aidigintas Jurkonis.

Pasak jo, sprendimas dar negalutinis – esą orų prognozės gali ir nepasitvirtinti. „Žinoma, stebėsime situaciją, gal prognozės nepasiteisins. Trečiadienį ketvirtadienį matysime patikslintus duomenis, bet jei temperatūra tikrai bus neigiama, šildymo neišjungsime. Šią savaitę žadamas bendras atvėsimas, bet dar su pliusu, o kitą savaitę jau su minusu. Nors Morę ir sudeginome, bet žiema dar nelabai pasiduoda“, – pridūrė G.A.Jurkonis.

Šildymo sezoną galima baigti, kai tris paras iš eilės vidutinė temperatūra lauke yra aukštesnė nei dešimt laipsnių šilumos.

Laikas.lt primena, kad Kauno valdžia jau skuba atšaldyti radiatorius – šildymas čia bus išjungtas balandžio 6 d.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top