Now Reading
N. Vodianova pristato apatinių gamintojos „Etam“ pavasario kolekciją (Foto)

N. Vodianova pristato apatinių gamintojos „Etam“ pavasario kolekciją (Foto)

N. Vodianova pristato apatinių gamintojos „Etam“ pavasario kolekciją (Foto)

Natalia Vodianova (29) modeliu dirba jau dešimt metų ir nors augina tris vaikus, moters kūno linijos iki šiol tobulos. Savo nepriekaištingą figūrą modelis dar kartą pademonstravo pasauliui pristatydama prancūzų kompanijos „Etam“ apatinių drabužių kolekciją.

Mados pasaulyje „Super Nova“ pravardžiuojama N. Vodianova laikosi pagal jos kraujo grupę sudarytos dietos ir reguliariai mankštinasi. Tai jai ir padeda išlaikyti jaunatviškas formas.

Vaikai ir darbas iš „Super Novos“ atima tikrai daug laiko. Tačiau vis vien modelis atranda laiko labdaringai veiklai. N. Vodianova įkūrė „Nuogos širdies fondą“, kurio surinkti pinigai skiriami Rusijos vaikų žaidimų aikštelių įrengimui.

Kaip teigė pati N. Vodianova, vaikai ir yra tas jaunystės šaltinis, leidžiantis jai atrasti viskam jėgų…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Etam“ veidu N. Vodianova tapo 2009 metais. „Aš tokia švelni, kad niekada negalėčiau sukurti jokio agresyvaus įvaizdžio“, – sako žurnalo „Tatler“ surengtoje fotosesijoje Vėlykų zuikutį įkūnijusi Super Nova.

N. Vodianova yra kilusi iš neturtingo Rusijos rajono, kur jos šeima pardavinėdavo vaisius. Modelio karjerą ji pradėjo 16 metų. Labai greitai ją aplankė sėkmė ir dabar N. Vodianova viena labiausiai žinomų pasaulio modelių. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top