Skrebintoja Rosvita

Mūsų talentų bankas pasipildė dar viena kūrybinga menininke - nuotraukų skrebintoja Rosvita. Štai kaip ji prisistato:

"Sunku pasakyti, nuo ko viskas prasidėjo. Prieš vienas Kalėdas sugalvojau padaryti Advento kalendorių savo vaikams. Pradėjau ieškoti pavyzdžių ir netikėtai atradau man naują rankdarbių rūšį – skrebinimą (iš anglų k. scrapbooking).

Tradicinis skrebinimas - tai originalus nuotraukų dekoravimo būdas jas puošiant, aprašant ir tokiu būdu įamžinant savo, savo šeimos istoriją ir atsiminimus. Tačiau šiuolaikinis skrebinimas yra kur kas platesnė sąvoka. Pasitelkiant šią techniką gaminamos atvirutės, dovanų dėžutės, knygų skirtukai ir kiti daiktai, kurie gali puošti jūsų namus, džiuginti jums artimus žmones. Lietuvoje skrebintojų būrys kol kas nėra gausus, bet labai smagu, kad ši geroji bacila palaipsniui plinta (Laikas.lt jau rašė apie vieną skrebintoją - Irmą Peredne, -aut.pastaba).

Mano darbai priklauso netradicinio skrebinimo kategorijai. Iš popieriaus ir kitų puošybos detalių darau atvirutes, kvietimus, kitas smulkmenėles įvairioms šventėms. Bet mano širdžiai mieliausi yra knygų skirtukai. Jiems silpnybę jaučiu turbūt nuo tada, kai pradėjau skaityti knygas. Man buvo begalo smagu atrasti gausų būrį knygų mylėtojų, kurie neabejingi šiems daikčiukams. Esu dėkinga tiems žmonėms, kurie suteikia galimybę man realizuoti savo idėjas ir tobulėti. O labiausia dėkoju savo vyrui, kuris pakenčia šią mano silpnybę ir visapusiškai remia.

Visus mano darbus galite pamatyti čia. Taip pat apsilankę ART in CART paduotuvėje. Jei susidomėjote pačiu skrebinimu, daugiau informacijos galite rasti pirmajame lietuviškame skrebinimo forume."

Kas yra ART in CART?

ART in CART – tai internetinis projektas gimęs iš idėjos, kad kiekvienas kuriantis žmogus yra vertybė, kad sukurti darbai turi būti rodomi, vertinami, kritikuojami.

ART in CART pradėjo savo veiklą sutarus keliems draugams, o šiuo metu vienija virš 30 įvairių sričių kūrėjų, nuo menininkų profesionalų iki tų, kurie dar tik ieško savojo kelio. Visi autoriai ne tik siūlo ir rodo savo darbus, bet ir teikia individualias paslaugas.

Mūsų tikslas populiarinti lietuvių kūrėjų darbus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Sukurti bendruomenę, kur kiekvienas narys padėtų ir papildytų vienas kitą.

Mes siekiame padėti menininkams, kūrėjams parodyti savo darbus plačiai auditorijai, tuo pat metu surasti tuos, kuriems tie darbai yra reikalingi.

Džiaugiamės kiekvienu apsilankiusiu mūsų parduotuvėje ir kiekvieno laukiame.

 


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

crapbooking, Rosvita, skrebinimas, talentu bankas

Naujausi komentarai
Rasa
2011-05-06, 12:47
Labai gražūs!
Akvilė
2011-04-22, 20:22
labai labai labai GRAŽU
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai