Lady Gagos favoritų sąraše – Lietuvoje koncertuosiantis M.Boltonas

Ekstravagantiškosios pop muzikos žvaigždės Lady Gagos mėgstamiausių atlikėjų sąraše – meilės baladžių kūrėjas ir atlikėjas Michaelas Boltonas, kuris birželio pabaigoje koncertuos Lietuvoje.

Dar žengdama pirmuosius žingsnius savo šlovės link, originalumu garsėjanti atlikėja sukūrė M. Boltonui dainos tekstą, o vėliau drauge su juo ir jį įrašė.

Lady Gagos teigimu, ji nuo mažų dienų buvo Maiklo Boltono atliekamų dainų gerbėja, o kiek vėliau, pasidomėjus jo vykdoma labdaringa veikla, pasiklausius jo interviu TV bei radijo laidose, ją sužavėjo ir jo asmenybė. Pasak jos, ji labai apsidžiaugė sužinojusi, jog M. Boltonas sutinka su ja bendradarbiauti ir sako negalėjusi praleisti progos sukurti jam dainos.

„Man paskambino mano vadybininkas ir pasakė, jog yra jauna atlikėja Lady Gaga, kuri nori drauge su manimi įrašyti jos specialiai man sukurtą dainą. Tuomet aš apie ją dar nebuvau nieko girdėjęs, tačiau man pakako vos minutę paklausyti jos pirmojo hito „Just dance“, kad suprasčiau, jog jis taps velniškai populiarus. Na, o po kelių valandų mes jau dirbome studijoje“, – prisimena M. Boltonas, garsėjantis tuo, jog sugeba vos išgirdęs atlikėją atpažinti jo talentą.

M. Boltonas teigia, jog vos tik įrašų studijoje išvydo Lady Gagą, jį pakerėjo jos energija, apranga, o netrukus ir atsidavimas muzikai. „Buvo aišku, kad jai lemta maudytis šlovės spinduliuose. Ji iš tiesų primena jauną Madoną, tačiau yra dar energingesnė ir išraiškingesnė“, – teigia iš legendų mokęsis, o dabar pats legenda vadinamas atlikėjas.



Dueto dainos pavadinimas „Murder my heart“ taip pat gimė staiga. Lady Gaga, studijoje išvydusį M. Boltoną, šūktelėjo „You murdered my heart“ (liet. tu nužudei mano širdį). „Lady Gaga šiuo klausimu buvo kategoriška – toks turi būti mūsų dainos pavadinimas“, – pasakoja šiuo metu naują albumą „Gems“ drauge su įvairiais muzikos profesionalais įrašinėjanti M. Boltonas.

M. Boltono ir Lady Gagos bendra daina buvo įtraukta į atlikėjo albumo „One world, one love“ repertuarą. Šio albumo melodijos, jų tarpe ir daina „Murder my heart“, bei jau hitais tapusios dainos skambės birželio 30 d. „Siemens“ arenoje Vilniuje vyksiančiame bendrame M. Boltono ir vieno garsiausių pasaulio saksofonistų Kenny G koncerte. Atlikėjai surengs ne tik solo pasirodymus, bet ant scenos pasirodys ir drauge. Tuomet M. Boltono balades papildys saksofono garsai.

Laikas.lt

lady gaga, Maiklas Boltonas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai