Count Indigo: pavasaris – tinkamiausias metas muzikai

Į Lietuvą atvykstantis lounge, pop ir soul muzikos virtuozas iš Londono Count Indigo savo pasirodymų programą Vilniaus ir Kauno scenose derins su bundančia gamta – pavasario keliamomis emocijomis.

Charizmatiškas dainininkas, lydimas trijų muzikantų, penktadienį pasirodys Kauno klubo „Exit“ mažojoje salėje, šeštadienį – sostinės kokteilių bare „Pantera“.

Meilė – svarbiausia

„Nėra ir negali būti svarbesnių reikalų už meilę. Būtent šią žinią skleidžiu savo dainomis ir kitų atlikėjų kūrinių koveriais. Pavasaris yra idealus metas mano muzikai, nes kartu su gamta bunda, skleidžiasi ir žmonių jausmai. Taigi, scenoje tikėkitės ypač daug romantikos ir ugnies”, – tokią žinutę Lietuvos publikai siunčia Count Indigo.

Didžiąją dalį savo pasirodymų laiko Lietuvoje aksominio baritono savininkas skirs populiarių dainų koveriams.

Seksualus Count Indigo balso tembras suteiks naujų spalvų pasauliniams hitams „Light My Fire“, „Private Dancer“, „This Charming Man“, „Happy Together“, „Girls & Boys“, „Love Is The Drug“, „Love Is The Drug“. Atlikėjas pažers ir savo kūrybos perlų, tarp kurių – gyvenimą švęsti kviečiantys „Shopping For Love“ ir „Playboys R Us“.



Lietuvos publikai Count Indigo pristatys savo naująją grupę, improvizuojančią įvairiais instrumentais. Grupė užburiantį ir lengvą muzikos kokteilį plaka gitaros, saksofono, fleitos, klavišinių, perkusinių instrumentų, kongo garsais.

Spindi elegancija

Count Indigo ekstravagancija ir elegancija spinduliuoja ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Atlikėjas aplinkinius žavi sugebėjimu kaskart nustebinti ryškiu įvaizdžiu ir išskirtiniais kostiumais, kuriuos kuria žymūs dizaineriai.

Riesti velniški ūsai, plačiabrylės skrybėlės ir kiti įmantraus garderobo elementai sudaro įspūdį, kad Count Indigo nužengė jei ne iš kitos planetos, tai bent jau iš tolimos praeities. Šis įvaizdis puikiai dera su atlikėjo veikla, kuri išimtinai pašvęsta pramogoms.

Count Indigo jau gerą dešimtmetį organizuoja beprotiškų vakarėlių seriją „Worker‘s Playtime“ viename spalvingiausių Londono klubų „Working Men’s Club”. Patys netikėčiausi muzikos garsai, burleskos šokėjos, išdykę klounai, padavėjos su riedučiais – tai tik maža dalis šio legendinio klubo-kabareto programos.

Laikas.lt

Count Indigo, Exit

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai