Now Reading
Pusryčiams – stiklinė sulčių ir mankšta

Pusryčiams – stiklinė sulčių ir mankšta

Pusryčiams – stiklinė sulčių ir mankšta

Ar žinojote, kad geriant sultis bei mankštinantis kiekvieną rytą turėsite dvigubai daugiau energijos ir gyvybingumo?

Dar daugiau, skirtingos sulčių rūšys turi specifinių, tik joms būdingų mineralų, vitaminų, angliavandenių bei kitų vertingų maistingųjų medžiagų.

Pavyzdžiui, obuolių sultys yra vertingas geležies šaltinis, todėl jos gerina gebėjimą susikaupti, tuo tarpu raudonųjų greipfrutų sultyse gausu vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą bei didina organizmo atsparumą.

Kasdienis sulčių ir mankštos ritualas

Mankšta ir sultys kiekvieną rytą puikiai tinka sveikatai stiprinti bei energingai dienai užtikrinti. Būtent todėl, kartu su dietologe Edita Gavelienė bei jogos instruktore Gražina Gene ir buvo sukurta „CIDO sulčių akademijos” programa. Projekto metu žmonės kviečiami kiekvieną rytą gerti po sulčių stiklinę bei atlikti pritaikytą mankštos pratimą ir taip pasisemiant energijos.

Pavyzdžiui, pirmadienio rytą specialistai rekomenduoja gerti obuolių sultis, kuriose yra geležies, kurios dėka lengviau susikaupti, po to atlikti jogos pratimą “Kalnų ramybė“, kuris padeda susikaupti. Tokiu būdu organizmas gauna vertingas maistines medžiagas iš sulčių, teigiamą jogos pratimo poveikį, pasirengia intensyviam pirmadieniui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Edita Gavelienė, CIDO sulčių akademijos mitybos ekspertė: „Rekomenduoju stiklinę sulčių ryte, nes taip gausite vitaminų ir mineralų. Taip pat iš sultyse esančio natūralaus cukraus – fruktozės ir gliukozės – gausite energijos. Skirtingos sultys sultys turi specifinių savybių, kurios duoda tam tikrą teigiamą poveikį žmogaus organizmui.”

Vis dėlto, CIDO sulčių akademijos ekspertai pabrėžia, kad ilgalaikiui ir stipriam efektui pasiekti šis kasrytinis ritualas turi būti atliekamas reguliariai bei tapti gyvenimo būdu.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top