Now Reading
KTU studentai – už Kauną, už Lietuvą, už krepšinį

KTU studentai – už Kauną, už Lietuvą, už krepšinį

KTU studentai – už Kauną

Gegužės 4d. 16 val. Nemuno krantinėje Kauno technologijos universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto (KTU HMF) Studentų atstovybė „Humsa“ kvies visus, mylinčius Kauną ir krepšinį, į jau tradicija tapusią akciją „Papuoškime Kauną“.

Šiais metais studentai šalia Karaliaus Mindaugo tilto esančią krantinę papuoš užrašu „LIETUVA“. Taip pat bus atnaujintas užrašas „KarTU ♥ Kauną“, kuris jau metus džiugino kauniečius ir miesto svečius.

Balandžio 27-Gegužės 3 d. „Humsa“ nariai darbuosis kastuvais, šluotomis bei grėbliais, kartu kurdami užrašą, išreiškiantį meilę Kaunui ir antrajai Lietuvos religijai – krepšiniui. Studentai tikisi, kad „LIETUVA“ taps vienu iš Europos krepšinio čempionato simbolių.

„Akcija „Papuoškime Kauną“ – puikus įrodymas, kad studentai myli savo miestą. Tikimės, kad šiais metais sulauksime dar didesnės miestelėnų iniciatyvos ir pagalbos gražinant miestą. Juk visi kartu čia gyvename, tad stenkimės padaryti Kauną vieta, kur tikrai gera.“ – sakė Studentų atstovybės „Humsa“ pirmininkė Aistė Baltraitytė.

Gegužės 4 d., 16 val. vyks iškilmingas užrašo atidengimas ir KTU HMF studentų muzikinis pasirodymas. Tikimasi, kad akcija „Papuoškime Kauną“ paskatins kauniečius prisidėti prie miesto gražinimo kitose vietose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirmą kartą Nemuno krantai buvo papuošti 2005 metais, tuomet miestiečių akis džiugino užrašai iš gėlių „Aš myliu Kauną“ ir „Aš myliu Lietuvą“. Po trijų metų pertraukos, 2008 metų pavasarį, buvo atkurtas užrašas „Aš myliu Kauną“, o 2010 metais Nemuno krantinė buvo papuošta užrašu „KarTU ♥ Kauną“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top