Now Reading
E. Sašenko sėkmės „Eurovizijoje” palinkėjo ir žurnalistai

E. Sašenko sėkmės „Eurovizijoje” palinkėjo ir žurnalistai

E. Sašenko sėkmės „Eurovizijoje" palinkėjo ir žurnalistai

Lietuvos radijo ir televizijos klube susirinkę žurnalistai ketvirtadienį palinkėjo sėkmės Lietuvos atstovei šių metų „Eurovizijos” dainų konkurse Evelinai Sašenko.

Lietuvos delegacija į Diuseldorfą, kur vyks 56-asis „Eurovizijos” dainų konkursas, išvyks šeštadienį. Jame E. Sašenko atliks dainą „C’est ma vie”.

„Bijau, aišku, kad bijau, o kas nebijotų?” – paklausta apie jausmus vykstant į didįjį Europos dainų konkursą žurnalistams sakė E. Sašenko.

„Planas minimum – tvarkingai ir ramiai atlikti dainą”, – apie pasirodymo strategiją kalbėjo delegacijos vadovas Audrius Giržadas.

Dainininkė tikisi, jog lemiamu momentu, kai stovės didžiojoje scenoje, jos balsas nesudrebės. Evelina prisipažino, kad su konkurentų dainomis nėra susipažinusi, tėra girdėjusi vos kelis kūrinius.

Vienintelė staigmena, kurią žiūrovams žada Evelina – nauja suknelė, kurią viešinti iki pasirodymo scenoje, kaip ir jaunajai prieš vestuves, būtų, pasak dainininkės, blogas ženklas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Rėmėjų iš Lenkijos dėka Evelinai buvo sukurta nauja dramblio kaulo spalvos suknelė, išleistos žiniasklaidai skirtos kompaktinės plokštelės, atkeliausiančios tiesiai į Diuseldorfą.

„Eurovizijos” dainų konkursas vyks Vokietijos mieste Diuseldorfe gegužės 10-14 dienomis. Lietuvos atstovė pasirodys septyniolikta pirmajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 10 dieną. Prieš E. Sašenko į sceną žengs Portugalijos atstovai, po jos – Azerbaidžano atlikėjai.

ELTA
Nuotr. Dainiaus Labučio/ELTA


Lietuvos naujienų agentūra ELTA. Visos teisės saugomos. Platinti, kopijuoti be Eltos sutikimo draudžiama.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top