Now Reading
Tapytoja Laura

Tapytoja Laura

Tapytoja Laura

Laikas.lt ir „ART in CART“ pristato be drobės ir teptuko gyventi negalinčią tapytoją Laurą Česiūnienę.


„Aš – Laura Česiūnienė. Baigiau Vilniaus Dailės akademijos Kauno dailės fakultetą architektūros specialybę. Visada traukė vaizduojamieji menai: fotografija, piešimas, tapyba, grafika…

Rimčiau susidomėjau tapyba gimus vaikams, kai nebeliko laiko daug sėdėti prie kompiuterio ir norėjosi daugiau išreikšti save neįpareigojant nieko ir nebūnant atsakingai už didelius dalykus. Todėl tapyba buvo puikus saviraiškos būdas. Mano darbai daugiausia spontaniški, idėjiški… Kai ateina įkvėpimas tada imuosi teptuko. Ir tai džiugina… Smagu, kad mano kūrybą skatina vyras ir kiti svarbūs aplinikiniai žmonės. AČIŪ jiems!

Daugiau mano darbų galite pamatyti apsilankę „ART in CART“ parduotuvėje.“ 

Kas yra ART in CART?

ART in CART – tai internetinis projektas gimęs iš idėjos, kad kiekvienas kuriantis žmogus yra vertybė, kad sukurti darbai turi būti rodomi, vertinami, kritikuojami.

ART in CART pradėjo savo veiklą sutarus keliems draugams, o šiuo metu vienija virš 30 įvairių sričių kūrėjų, nuo menininkų profesionalų iki tų, kurie dar tik ieško savojo kelio. Visi autoriai ne tik siūlo ir rodo savo darbus, bet ir teikia individualias paslaugas.

Mūsų tikslas populiarinti lietuvių kūrėjų darbus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Sukurti bendruomenę, kur kiekvienas narys padėtų ir papildytų vienas kitą.

Mes siekiame padėti menininkams, kūrėjams parodyti savo darbus plačiai auditorijai, tuo pat metu surasti tuos, kuriems tie darbai yra reikalingi.

Džiaugiamės kiekvienu apsilankiusiu mūsų parduotuvėje ir kiekvieno laukiame. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top