Now Reading
Talentų banke – apsėsta atvirukų gamyba Vaida

Talentų banke – apsėsta atvirukų gamyba Vaida

Talentų banke - apsėsta atvirukų gamyba Vaida

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena nare – labai gražius atvirukus iš popieriaus kuriančia Vaida iš Kauno. Štai jos prisistatymas.

„Esu Vaida iš Kauno. Turiu vieną problemą – negaliu palikti savo rankų ramybėje. Jos visada turi dirbti. Daug mano rankos yra mačiusios ir lietusios – ir vilną kedeno, ir virbalais bei vašeliu mojavo, ir siuvo… Bet vieną dieną susitiko su popierium ir be galo jį pamilo.

O jeigu trumpiau, esu apsėsta atvirukų gamyba. Kuriu atvirukus įvairiausioms progoms.  Mintis pačiai daryti atvirukus kilo vieną dieną stovint parduotuvėje prie atvirukų stovo. Niekaip negalėjau išsirinkti tokio, kuris patiktų.

Nuo to laiko atvirukus gaminu tokius, kokių tik norisi ir dovanoju artimiems ir pažįstamiems ne tik popierinį dirbinį, bet daug daugiau… Smagu matyti, kaip žmogus džiaugiasi dovana ar užsakytu darbeliu. Tai skatina dirbti toliau ir nesustot. Nes tai tik labai graži pradžia

Mano mažą popieriaus pasaulį rasite Facebooke. Taip pat  čia„. O daugiau Vaidos darbų rasite Laikas.lt galerijoje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Su Vaida galite susisiekti el.paštu [email protected]


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top