Now Reading
Fotografė Augustina

Fotografė Augustina

Fotografė Augustina

Laikas.lt Talentų bankas pristato naują narę – fotografę Augustiną Jonušaitę. Štai, kaip ji save prisistato:

„Esu Augustina Jonušaitė, be perstojo stengiuosi spausti savo fotoaparato mygtuką ir pagauti būtent tą kadrą, kuris man yra širdžiai artimas.

Negaliu teigti, kad fotografija yra talentas. Viskas ateinu su laiku, pirmą kartą paėmęs fotoaparatą į rankas tu negalėsi padaryti gerų nuotraukų, visų pirmą tam reikia daug ir išsamiai skaityti ir mokytis apie techniką, kurią turi ar ketinti įsigyti. Pats didžiausias talentas man – surasti žmogų, kurį įsimyli tiek mano fotoaparatas, tiek mano akys žvelgiant pro jį.

Man patinka, kai žmonės, pamatę nuotraukas, gali pasakyti, jog yra gražūs, aš džiaugiuosi, kai žmonės manimi tiki ir pasitiki. Tai padeda daugiau domėtis tuo, kas mane supa aplinkui.

Daugelis sako, kad žmones fotografuoti yra didelis išbandymas ir sunkus kelias ties pripažinimu. Man patinka, kad negaliu visko pasiekti lengvai ir džiaugiuosi, kai atrandu tą ilgą kelią į žmogaus širdį. Tada jis pasitiki manimi ir nebijo mano fotoaparato.

Mano darbus galima rasti „Facebook” tinklapyje,  taip pat Efoto.lt svetainėje. O jei kyla klausimų, man galima rašyti el.paštu: [email protected]”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top