Now Reading
Sporto pusryčiai. Keturiomis – per finišo liniją (Video)

Sporto pusryčiai. Keturiomis – per finišo liniją (Video)

Sporto pusryčiai. Keturiomis – per finišo liniją (Video)

Savaitės pabaigos pusryčiams Laikas.lt siūlo pasportuoti. Ir nebijokite, didelės ištvermės tam nereikės. Nes finišo liniją galima pasiekti ir… keturiomis.

Praėjusių metų gruodį Jungtinių Amerikos Valstijų Vidurinių mokyklų čempionato bėgimo varžybose 16-metė Hollanda Reynolds kirto finišo liniją kamuojama didžiulio skausmo, taip elgdamasi vardan komandos ir trenerio.

„Aš tiesiog sau sakiau, „aš turiu finišuoti, turiu kirsti liniją“, – teigė viena iš geriausių bėgikių, privačios „San Francisco University High School“ mokyklos auklėtinė H. Reynolds. – Nepamenu kritimo, bet pamenu,kad šliaužiau per liniją“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lenktynių vaizdo įraše matyti, kaip H. Reynolds eina, sustoja, susvirduliuoja ir krenta ant žolės likus vos 5 metrams iki linijos. Tuomet rungtynių teisėjas jai pataria – jei nori baigti lenktynes – privalo viena pėda peržengti finišo liniją. Pagalbos suteikimas jai būtų reiškęs diskvalifikaciją, o komandai – pralaimėjimą. Kai tik nušliaužė iki finišo, ji buvo pakelta ir palydėta į greitosios pagalbos automobilį. Bėgikės teigimu, jai buvo diagnozuota dehidracija ir lengva hipotermija po bėgimo šaltame, drėgname ore.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top