Stingas pradeda vasaros gastroles Europoje

Jau birželio 27 d. Vingio parke Vilniuje koncertuosiantis Stingas pradeda vasaros gastrolių etapą.

Pirma vasaros gastrolių stotelė - Rumunija

Šiandien (birželio 6 d., pirmadienis) prasideda Stingo vasaros gastrolių Europoje etapas. Populiaraus britų muzikantas šį vakarą surengs pasirodymą Bukarešte (Rumunija). Tai bus pirmasis Stingo gastrolių „Symphonicity“ koncertas šią vasarą. Legendinis atlikėjas, kartu su dirigentės Sarah Hicks vadovaujamu simfoniniu orkestru ir grupe, atliks visas geriausias savo dainas, kurios nuskambės visiškai naujai. Šią savaitę Stingas taip pat surengs koncertus Bulgarijoje, Serbijoje, Slovėnijoje ir Austrijoje. Vėliau legendinė britų muzikos žvaigždė koncertuos Rusijoje, Lenkijoje, Danijoje, Vokietijoje, Lietuvoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Kazakstane, Ukrainoje, Šveicarijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Monake ir Italijoje. Paskutinysis gastrolių „Symphonicity“ vasaros etapo koncertas įvyks liepos 31 d. Brešos mieste, Italijoje.



Koncertams – tik teigiami įvertinimai


Stingo koncertams pačių aukščiausių įvertinimų negaili ne tik melomanai ir muzikos kritikai, bet ir užsienio spauda. „Nepakartojamas pasirodymas“, rašo įtakingas vokiečių laikraštis „Bild“. „Stingas su orkestru – tai tikra roko magija“, - atlikėją liaupsina italų leidinys „La Stampa“. „Absoliučiai idealu iki mažiausių detalių... tobulas atlikimas“, - tvirtina „Komsomolskaya Pravda“ (Rusija). „Viskas, ką jis daro, buvo stebuklinga“, teigia lenkų „Rzeczpospolita“. „Aukščiausia klasė visomis prasmėmis“, užtikrina britų leidinys „A-Listed“. Jau birželio 27 d. Stingas surengs nepakartojamą koncertą Vingio parke Vilniuje. Kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir grupe vyksiantis pasirodymas pretenduoja tapti didžiausiu metų koncertu po atviru dangumi.

Pigiausi bilietai į Stingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą Vingio parke kainuoja tik nuo 99 Lt (yra taikomi papildomi mokesčiai). Šių bilietų skaičius ribotas. Bilietus galima įsigyti BILIETAI.LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos ieškokite svetainėje www.bilietai.lt

Birželio 27 d. Vingio parke Vilniuje vyksiantį vienintelį Stingo ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertą organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“.

Laikas.lt

stingas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai