Now Reading
Talentų banke – fotografė Agnė Strikaitė

Talentų banke – fotografė Agnė Strikaitė

Talentų banke - fotografė Agnė Strikaitė

Laikas.lt Talentų banke – fotografė Agnė, kuri išbandė daug meno sričių, tačiau nuotraukos ją įtraukė labiausiai. Štai jos prisistatymas:

„Sveiki, esu Agnė Strikaitė.  Turbūt nėra dalyko, kurio nesistengčiau išbandyti ar kažkokiu būdu paliesti. Tačiau kai kurie iš jų įsisiurbia giliai, o kitų šaknys greitai išdžiūva. Vienas mane dabar siurbiančių kraugerių – fotografija. Nežinau net kodėl. Ne, žinau, turbūt todėl, kad joje galiu labiausiai atskleisti save. Kadras gaunasi ar nesigauna – nesvarbu. Taip būna ir net ne vieną dešimtį fotografuojančiam. O aš tuo neužsiimu ilgai. Tačiau kaskart besimokindama iš savo klaidų pagerinu rezultatus.

Pradžioje buvau užsikodavusi ties gamta, gyvaisiais ar negyvaisiais daiktais (kuriuos tikrai ne kiekvienas pastebi), tačiau draugei paprašius ją nufotografuoti buvau užkabinta ant kabliuko ir dabar pamačius žmogų, kuris man pasirodo įdomus, kurio akys ar lūpos pasako daugiau nei jis pats, pasiūlau ar primygtinai prašau atsiduoti į mano rankas. Dauguma nesigaili, bent jau dabar.

Kiekviena patirtis tave veda prie pripažinimo. Tereikia nebijoti klysti, bandyti viską ir kiekvienas kartas tau suteikia didesnės patirties.

Mano darbus galite rasti Facebook.com tinklapyje, o su manimi galite susisiekti elektroniniu paštu [email protected]

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top