Now Reading
Justino Bieberio dovana gerbėjams Lietuvoje – knyga

Justino Bieberio dovana gerbėjams Lietuvoje – knyga

Justino Bieberio dovana gerbėjams Lietuvoje – knyga

Džiugios naujienos dainininko Justino Bieberio gerbėjams Lietuvoje – pagaliau ir lietuviškai buvo išleista pirmoji oficiali jaunojo dainininko gyvenimo istorija „100% oficialu. Pirmas žingsnis į amžinybę: mano istorija“.

Nuo šios savaitės ilgai lauktą ir pasauliniu bestseleriu tapusią J. Bieberio knygą jau galima įsigyti LEVEL.lt interneto parduotuvėje, o nuo liepos vidurio ji pasirodys ir visose kitose knygų pardavimo vietose.

Dar net nepasirodęs prekyboje šis kūrinys jau pateko į LEVEL.lt populiariausių knygų sąrašą.

Liepos 20 d. „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje („Forum Cinemas Vingis“), Kaune ir Klaipėdoje įvyks oficialus knygos pristatymas. Jame visi J. Bieberio gerbėjai knygą galės įsigyti pigiau, ir tuo pačiu pamatyti filmą „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada 3D“.

J. Bieberio knyga „100% oficialu. Pirmas žingsnis į amžinybę: mano istorija“ – tai atvira populiariojo paauglių numylėtinio išpažintis apie jo kelią į sėkmę ir pirmuosius žingsnius muzikos pasaulyje.

Jaunasis dainininkas teigia, kad gerbėjai jam itin svarbūs ir tik šių dėka šiandien jis yra tuo, kas yra, tad siekdamas jiems atsidėkoti už dėmesį ir atsidavimą, J. Bieberis, būdamas vos 16 metų, parašė savo pirmąją knygą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kadaise aš pats buvau toks – vienas iš milijono. Niekada nepamiršiu, kad mano svajonė išsipildė tik gerbėjų dėka, todėl noriu jiems papasakoti savo istoriją, – pasakoja J. Bieberis. – Mano muzika ir dainų tekstai leidžia dirstelėti į mano širdį, bet ši knyga – langas į mano pasaulį. Knygoje yra šimtai mano nuotraukų, kurių niekas nėra matę anksčiau, ir aš papasakosiu, kuo buvau prieš prisijungdamas prie Scooterio Brauno ir Usherio, prieš pasirašydamas kontraktą, ir kuo tapau gavęs nepakartojamą galimybę pasidalyti savo muzika su pasauliu. Čia mano dovana gerbėjams, kurie buvo su manimi ir rėmė kiekviename šios nuostabios kelionės žingsnyje.“

Pirmasis tuomet tik trylikamečio J. Bieberio albumas „My World“ vos per tris mėnesius tapo platininiu ir pirmuoju debiutiniu albumu, kurio net septynios dainos atsidūrė Billboard Top 100 hitų sąraše. Antrasis albumas – „My World 2.0“, debiutavo pirmoje hitų vietoje, visame pasaulyje buvo parduotas daugiau kaip penkių milijonų kopijų tiražu ir iki šiol yra sėkmingai perkamas.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top