Talentų banke - iš kavos pakuočių rankines kurianti Raimundata

Laikas.lt Talentų banke - ekologiją  propaguojanti RaimunData, kuri gamina rankines iš panaudotų kavos pakuočių. Štai jos prisistatymas:

"Sudėtinga su tuo talento užvardijimu. Visada pavydėjau, ir po šiai dienai pavydžiu, visiems mokantiems groti, tapyti, dainuoti. Dažnai jaučiuosi kaip tas skęstantysis, kuris už šiaudo griebiasi. Taip ir aš, neturėdama įgimto talento, griebiausi kaži ko amatiniško.

Visada mėgdavau iš jau panaudoto daikto kažką padaryti. Man net siūti iš naujo audinio gabalo neįdomu. Tad pristatau savo kavos pakuočių rankinių (ir ne tik) "kolekciją". Šiai dienai tai mano mylimiausias užsiėmimas.

Tiesa, man dar labai smagu megzti, siūti, daryti saldainių medelius, virti žvakes, užsiiminėti biseriu ir planuoti planuoti..."

Aš būnu ir Raimundatos.blogspot.com


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!
Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.
Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

RaimunData, talentu bankas

Naujausi komentarai
Elada
2012-12-22, 09:47
Šaunuolė. Ir ekologiška, ir praktiška. Taip jau pasidarėm šiukšliažmogiai, kad net baisu. Linkiu išradingumo ir kantrybės. nekreipkit dėmesio į niurgzlius.
*
2012-06-10, 23:47
Labai originalu, nustebinai. Šaunuolė :)
zoja
2011-09-24, 23:15
o koks cia talentas? pilna tokiu ivairiu saliu ekologu pagamntu.
MiLEDI
2011-09-06, 21:31
Pliusas vien už tai, kad randama būdų kaip tą patį daiktą panaudoti dar kartą, vietoj to, kad išmestų. Čia skatinama ekologija:) O šiaip pačios rankinės tai... nežinau, nežavi manes:)
2011-07-25, 10:54
Tiesiog žaviuosi ,kad esi tokia darbšti ir vis ieškai ,nes yra daug moteriškių kurios ieško "depresijų" nes nežino ko nori .Tad esi pavyzdys kaip reik save užimti ir būti laimingai , rekalingai ,madingai ir kitaip ...ingai.Sekmės.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai