Namas, kurio visi kambariai skirti važinėti riedlentėmis (Foto, video)

Įsivaizduokite, kad savo namuose su riedlente privažiuojate prie šaldytuvo, tuomet šokate ant sienos ir nučiuožiate iki televizoriaus kitame kambaryje... Fantazija?

Ne, teigia riedlentininkas, JAV prekinio ženklo Etnies savininkas 48-erių Pierre'as-André Senizerguesas (PAS), kuris sugalvojo sukurti kiekvieno riedlentininko svajonę - namą riedlentininkams arba kitaip - rojų riedlenčių fanams. Šią viziją padeda įgyvendinti menininkas Gilas Le Bonas Delapointe ir architektas François Perrinas.

etnies PAS House for Public Domaine La Gaite Lyrique from etnies on Vimeo.

Namas statomas JAV, Malibu, o bendras plotas užims 2200 kvadratinių metrų. Tiems, kurie nori savo akimis pamatyti riedlenčių rojų, bet nenori skristi anapus Atlanto - mažasis prototipas laikinai stovi Paryžiuje,  La Gaîté Lyrique, iki rugpjūčio 7 dienos.

Namas Malibu neturės jokių kampų, visos sienos ir dauguma baldų bus padengti specialiu paviršiumi, kuriuo lengviau slysta riedlentės ratai. Žinoma, gyventi tokiame name galės tik prisiekę riedlenčių fanai, nes ne kiekvienas ištvertų, jei jo kambariokas 4 ryto sugalvotų pasivažinėti riedlente.

Laikas.lt
Nuotr. Etnies.com

Malibu, namas, riedlentės, riedutininkai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai