Now Reading
Dėmesio vertų lietuviškų video klipų dešimtukas

Dėmesio vertų lietuviškų video klipų dešimtukas

Dėmesio vertų lietuviškų video klipų dešimtukas

Žiūrime ir grožimės užsienio kūrėjų video klipais, tačiau ir Lietuvoje tokių apstu. Kokybe ir siužetu nė kiek nenusileidžiančių, o gal net ir pralenkiančių vakarų klipų kūrėjus! 

Supažindiname Jus su 10 gerų LIETUVIŠKŲ vaizdo klipų.

„Banda Dzeta“ – „Turkish it“

Ekspresyvieji „Banda Dzeta“ prieš kelias savaites pristatė naujausią video klipą. Paragaukite šiek tiek balkaniškos, lietuviškos muzikos mišinio, pagardinto stipriomis boso ir gaiviomis ukulelės partijomis.

„Avaspo“ – „Electrified“

Vilniečiai „Avaspo“ akis ir ausis džiugina ne tik savo muzika ir pasirodymais, bet ir video klipais. Tarpdisciplininį meną propaguojantis projektas puikiai interpretavo savo kūrinį „Eletrified“.

„No do barking“ – „Streets under pressure“

Visai šviežias kolektyvas, jau spėjęs pagroti keliuose festivaliuose Lietuvoje, į muzikos sceną įsiveržė su itin stipriu video klipu dainai „Streets under pressure“.

„G&G Sindikatas” – „Muzika, kuri saugo“

Įkvepiantis tikrų lietuvos hip-hopo veteranų klipas. Nors šios dainos žodžiai kartelę užkėlę gana aukštai, klipo autorius „nepasišiukšlino“ ir dabar galime mėgautis tiek daina, tiek jos vaizdu.

I.R. – „Snake pit“

Tie, kas mėgsta roko muziką, turbūt supras, jog šis klipas gana klišinis tokiam žanrui. Tačiau nepaneigsi – nufilmuota gražiai, o raudona guvaus būgnininko skiauterė klipą padaro įdomesniu.

„Make it real project“ – „Cold“

Daug apdovanojimų susižėręs vilniečių „Make it real project“ vaizdas. Grupės, deja, jau nebėra, tačiau švelnų vokalisto Domo Strupinsko balsą galite išgirsti jau minėtame „No dog barking“.

„Bix” – „Under pressure“

Seni geri ir  nesenstančius klipus sukūrę „Bix“ vyrukai. Psichodelinis vaizdelis dainai „Under pressure“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Antis“ – „Zombiai“

Dar viena nesenstanti lietuviška grupė. Kiek primena senus filmus apie zombius, tiesa?

Alina Orlova – „Love song“

Vieno unikaliausių vokalų Lietuvoje savininkė Alina kūrinį „Love Song“ papuošė tokiu vaizdu. Reikia pasakyti, išėjo puikus kontrastas – kiek kabaretinio stiliaus dainai puikiai tinka grakštūs plaukikių kūnai. 

„Elinas“ – „Better way“

„Elinas“ – ne visai lietuviška grupė, įsikūrusi Vokietijoje. Tai melodingą pop roką atliekantis projektas. Grupės lyderiui – Elinui Venckui atitenka klipo kūrėjo laurai.

Tai nėra vieninteliai kokybiški ir verti dėmesio Lietuvos atlikėjų kūriniai. Tebūnie šis straipsnis paskata pasidomėti ir palaikyti tuos, kurie gelbėja skęstančią lietuvišką muzikos sceną.

Parinko Goda Raibytė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top