Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (30)

Pristatome naują plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę - „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.

Sveiki, norėčiau paklausti, kokia spalva ir plaukų kirpimas man tiktų. Plaukai natūraliai garbanojasi, turėjau kirpčiukus, bet su jais nesusitvarkydavau, tad dabar auginu, jie jau ataugo per visą veido ilgį. Ačiū.

Justė

Laba diena. Jūsų plaukai natūraliai banguojasi, tad leiskit jiems dar labiau ir gražesne forma banguotis. Ilgus plaukus tolygiai iškarpius per visą esamą ilgį, jie gražiai susibanguoja savaime, o ir plaukų atrodo žymiai daugiau, nei iš tiesų yra, ir tvarkyti juos lengviau - pakanka uždėti ant drėgnų plaukučių formavimo putas ir juos palikt natūraliai išdžiūti arba, jeigu skubame, džiovinti su difuzeriu (antgalis fenui garbanom išgauti). Spalvą galima paryškinti lengvais nuplaunamais dažais, šiltais, netamsiais tonais (balintos kavos, persiko ar net variniais).

Turite klausimų? Reikia patarimų? Rašykite [email protected]

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, kirpėjas, kirpimas, kirpimas pagal veido formą, plaukai, plaukų stilistė, stilisto konsultacijos, stilius, šukuosena

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai