Iš Kauno į Olandiją. Naujas „Ryanair“ maršrutas

Didžiausia Europos pigių skrydžių aviakompanija “Ryanair” skelbia naują maršrutą iš Kauno į Eindhoveną.

Nauja Olandijos kryptis suteiks Lietuvos keliautojams galimybę aplankyti Nyderlandų kraštą, įsigyjant pigiausius bilietus skrydžiui su punktualiausia aviakompanija “Ryanair”. Skrydžiai iš Kauno į Eindhoveną bus vykdomi du kartus per savaitę (pirmadieniais ir penktadieniais) nuo 2011 m. spalio 31 d. Tai bus pirmasis aviakompanijos “Ryanair” maršrutas iš Lietuvos į Olandiją.

Eindhovenas yra puikus miestas praleisti savaitgalį. Tai vienas iš didžiausių Nyderlandų miestų. Ar norėtumėte apsipirkti, ar susipažinti su kultūriniu gyvenimu, ar aplankyti sporto renginius - čia Jūs rasite kaip praleisti laiką. Būtina apsilankyti „Van Abbe“ muziejuje ir savo akimis pamatyti nepakartojamus Pikaso ir Šagalo darbus. Taip pat nepraleiskite progos apsilankyti „Philips“ lempučių gamykloje ir susipažinti su įkvepiančia devynioliktojo amžiaus industrijos istorija.

Parduotuvių maniakai galės pasidžiaugti tiek mažais ir stilingais “butikais”, tiek ir dideliais prekybos centrais. „De Huevel“ galerijoje rasite prašmatnias išskirtinių prekinių ženklų parduotuves, o jei norite apsilankyti didžiausiame pirkinių centre pietų Nyderlanduose, tiesiog ateikite į miesto centrą. Eindhovenas – puiki kryptis, kurią galėsite pasiekti iš Kauno.

Katarzyna Gaborec, “Ryanair” pardavimų ir rinkodaros vadovė teigia: “Aviakompanija “Ryanair” džiaugiasi pristatydama naują kryptį iš Kauno į Eindhoveną. Skrydžiai šiuo maršrutu bus pradėti vykdyti nuo šių metų spalio 31 d. ir Lietuvos keliautojams tai bus puiki proga pamatyti nuostabaus grožio Nyderlandus. Bilietų kainos naujam maršrutui prasideda nuo 66 Lt į vieną pusę, įskaitant mokesčius. Bilietai už šią kainą bus išgraibstyti labai greitai, todėl paskubėkite įsigyti bilietus sau ir draugui  jau nuo rytojaus.“

Laikas.lt

ryanair

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai