Now Reading
Talentų banke – fotografė Marija

Talentų banke – fotografė Marija

Talentų banke - fotografė Marija

Laikas.lt Talentų bankas pasipildė dar viena nare – fotografe Marija, kuri slepiasi po slapyvardžiu Grafilogika. Štai jos prisistatymas:

„Esu Marija Kablytė, per brūkšnelį Grafilogika, šis slapyvardis jau 4 metai koja kojon  žengia su visa mano kūryba. Kuriami darbai man atstoja antrus namus, juose gyvena viskas, ką nešioju mintyse, kas kutena širdį ir tai, kuo kvėpuoju. Kiekvienas, žiūrėdamas darbus, yra mano svečiuose ir  vienintelis noras,kad jis čia jaustųsi kaip namie. Pati fotografijoje labiausiai vertinu jausmą ir idėją. Stengiusi sukurti fotografijas, kurios kvepia mistika, į kurias bežiūrint galima pajusti nuotaiką, įžvelgti idėją. Daug dėmesio skiriu spalvoms, nes neretai jų deriniai mane įkvėpia per fotografijas išreikšti jausmus. Dažnai tai, ką noriu parodyti žiūrovui, ne visada randama tikrovėje. Foto manipuliacija man yra puikus būdas atskleisti savo pasaulėžiūrą.
 
Esu visiškai atvira pasiūlymams ir bendradarbiavimais, todėl galit drąsiai rašyti [email protected]
Daugiau darbų rasite Efoto.lt  ir, žinoma, Facebooke„.


PALAIKYKITE JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio Laikas.lt žurnalo numeryje bus spausdinami du daugiausiai dėmesio susilaukę ir įdomiausi nauji talentai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top