Now Reading
A. Pogrebnojus ir V. Simanavičiūtė pasidavė krepšinio karštligei (Foto)

A. Pogrebnojus ir V. Simanavičiūtė pasidavė krepšinio karštligei (Foto)

A. Pogrebnojus ir V. Simanavičiūtė pasidavė krepšinio karštligei (Foto)

Garsus Lietuvos dizainerių tandemas „A & V“, prekybos centras „Mega“ bei Lino Kleizos labdaros ir paramos fondas ketvirtadienį ryte vykusioje spaudos konferencijoje pristatė bendrą projektą.

Būsimos akcijos metu krepšinio sirgaliai galės paremti fondo veiklą įsigydami Europos vyrų krepšinio čempionato proga A. Pogrebnojaus ir V. Simanavičiūtės sukurtų išskirtinio dizaino krepšių su visos Lietuvos rinktinės krepšininkų parašais.

Progą įsigyti madingą laisvalaikio krepšį, papuoštą visų Lietuvos krepšinio rinktinės narių parašais, sirgaliai turės rugpjūčio 29 dieną gyvai vyksiančiame aukcione.

Laimingieji krepšinio fanai, kurie pasipuoš čempionato krepšiais su rinktinės narių parašais, prisidės ir prie krepšinio skatinimo vaikų globos namuose – aukciono metu surinkti pinigai bus skirti Lino Kleizos labdaros ir paramos fondui, siekiančiam teikti materialinę pagalbą vaikais besirūpinančioms socialinėms institucijoms.

„Pradėdami šią akciją siūlome krepšinio mėgėjams pagalvoti apie tuos, kuriems sportas ne tik teikia džiaugsmą, bet ir gali pakeisti jų požiūrį į gyvenimą, suteikti pasitikėjimo savimi ir kitais. Krepšinis stiprina komandos jausmą ir esu įsitikinęs, kad kiekvienas krepšinio mėgėjas tai supranta,“ – kalbėjo krepšininkas L. Kleiza.

Spalvingą Europos vyrų krepšinio čempionatui skirtą laisvalaikio krepšį sukūrė vienas garsiausių Lietuvos dizainerių tandemų Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė. Mados kūrėjai pristatė dvi akį traukiančiais raštais, kuriuose užkoduoti simboliai, išmarginto krepšio versijas – tamsesnę, tirštesnių derinių ir ryškesnę, lengvesnių tonų. Pasak dizainerių, tai moderniam vartotojui skirtas laisvalaikio krepšys, kurį galima pasiimti į sporto klubą, iškylą ar prie jūros, žinoma, jis pravers ir einantiems žiūrėti krepšinio varžybų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dizainerių duetas, paklaustas, ar į krepšį tilptų krepšinio kamuolys, tai nuspręsti leido Linui Kleizai. Šis patikino, jog ryškiaspalviame krepšyje tilptų ne tik kamuolys, bet ir šis tas daugiau. Krepšininkas taip pat negailėjo pagyrų krepšio dizainui – patikino, jog dizainerių kurti krepšiai atrodo išties puikiai ir originaliai.

Krepšių pagaminta vos septyni tūkstančiai, tad gauti dovanų čempionato krepšį, tiesa, jau be krepšininkų parašų, aistringiausi krepšinio sirgaliai galės tik ribotą laiką – rugpjūčio 12 – rugsėjo 18 dienomis prekybos centre „Mega“ vyksiančios akcijos metu.

Ieva Varkojytė
Nuotr. autorės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top