Now Reading
Lietuviškas oras „Beglobiui“ Karklėje nė motais (Foto)

Lietuviškas oras „Beglobiui“ Karklėje nė motais (Foto)

Lietuviškas oras „Beglobiui“  Karklėje nė motais (Foto)

Rugpjūčio 12-14 dienomis ramiame pajūrio miestelyje – Karklėje, nugriaudėjo festivalis „Karklė 2011 Live Music Beach“.

Nors orai buvo tikrai lietuviški – linksmybes pajūryje mėgstančių žmonių netrūko. Šeši LGGD „Gyvybės vagonėlių“ savanoriai (projekto vadovė Beatričė Vaitiekūnaitė, reklamos projektų vadovas Edgaras Smolskas, Ingrida Jokubauskaitė, Ingrida Karpuškaitė, Martynas Jacevičius, Arūnas Staniulis bei trys ištikimi festivalių dalyviai – keturkojų atstovai (Maja, Lokys ir Mėta) taip pat nepraleido progos atvykti ir padėti žmonėms kurti geras emocijas.

Netoli pagrindinės scenos įsikūrusioje „Beglobio krautuvėje“ galima buvo įsigyti auau.lt įsteigtų prekių namie paliktiems ar į festivalį atvažiavusiems šunims bei katėms, „Ramių bičių“ aitvarų ir kitokių įdomių žaislų, I. Jokubauskaitės gamintų papuošalų bei jau firminėmis tapusių suvenyrinių degtukų dėžučių.

Žmonės, kurie aukodavo pinigus iš geros širdies – galėjo pasirašyti garbės lentoje. Visi surinkti pinigai bus panaudoti sergančių gyvūnų priežiūrai. „Gyvybės vagonėlių“ savanoriai ir visi jų gyventojai dėkoja Jums už Jūsų gerumą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tradicinėmis tapusios „Beglobio šunų lenktynės“ šįkart buvo kiek kitokios: viskas vyko tiesiog paplūdimyje, ant jūros kranto. Dar kartą sveikiname nugalėtojus: trečia vietą užėmusius Mindaugą su Mėta, antroje vietoje likusius Simoną su Bosu bei čempionus Martyną su Maja. Visi nugalėtojai gavo medalius bei „Rogių šunys“, ŽSK „Lankupiai“ ir „HorseMarket“ įsteigtus dovanų kuponus. Taip pat vyko ir estafečių rungtis, kur šunys turėjo įveikti kliūtis kartu su šeimininkais (iškasti kamuoliuką, įdėti jį į lėkštutę, peršokti kliūti, pralįsti pro lanką, įveikti atminties užduotį, užkopti kopėtėlėm ir pačiupti vėliavą). Vikriausiais estafetininkais tapo Mindaugas su Mėta, antrą vietą užėmė Simona su Bosu, o trečiąją – Justina su Lokiu. Dar kartelį sveikiname nugalėtojus. Beje, šioje rungtyje buvo dar viena naujiena – atskiras bėgimas žmonėms, neturintiems su savimi šunų. Pasiskirstę kam atiteks geriausio draugo, o kam šeimininko vaidmenys – daug ovacijų sulaukė ir gerų emocijų patyrė dvi komandos. Nugalėtojais tapo Gintaras ir Alus, kuriems atiteko „Nuotykių akademijos“ įsteigtas prizas.

LGGD Vilniaus skyriaus gyvybės vagonėliai vykdo savo veiklą jau nuo 2009 metų. Juose globojami, gydomi ir auklėjami daugiausiai iš Vilniaus miesto savivaldybės įmonės „Grinda“ perimti sunaikinimui pasmerkti šunys ir katės. Laikinai vagonėliuose apgyvendintiems gyvūnams LGGD Vilniaus skyriaus savanoriai ieško naujų namų ir šeimininkų. Vagonėlius galite rasti adresu L.Giros g. 131, Vilnius.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top