Now Reading
„Vyras kaip visi“ – kovoje su Didžiuoju troliu (Foto)

„Vyras kaip visi“ – kovoje su Didžiuoju troliu (Foto)

„Vyras kaip visi“ - kovoje su Didžiuoju troliu (Foto)

Rusijos Federacijos premjeras Vladimiras Putinas ir prezidentas Dmitrijus Medvedevas tapo jau antrojo komikso „Vyras kaip visi“ (Человек как все) herojais. „Klonų ataka“ (Атака клонов) prasideda kosminiame laive – kiaušinyje…

Šįkart V. Putinui tenka susigrumti su Didžiuoju troliu. Kartu su prezidentu Lokiu juos užpuola zombių minia. Į pagalbą jiems čia suskumba „Naši“ organizacijos nariai. Vienam iš jų nepasiseka – zombiai nukerta galvą Rusijos kino režisieriui ir tinklaraščio „Live Journal“ autoriui Nikitai Besogonui. 

Nepamirštos komikse ir Kurilų salos, kuriose „rūko visi“, Ostankino pirmasis kanalas, degtinė „Stolichnaja“ bei buvęs Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas. Pranašaujama, kad būsimuose prezidento rinkimuose laimės dabartinis prezidentas D. Medvedevas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirmoji istorijos dalis „Slapta grėsmė“ (Скрытая угроза) išversta į 8 kalbas, susilaukė 7 milijonų peržiūrų. Norintys gali įsigyti ir spausdintą komikso versiją. Už kiekvieną egzempliorių teks sumokėti po 15 JAV dolerių arba po 15 eurų. 

Trečioji superherojų istorija pasirodys rugsėjo pabaigoje.

Laikas.lt
Iliustracijos: superputin.ru

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top