Now Reading
Naujos kartos dviratis – saugumo ir komforto revoliucija (Foto, video)

Naujos kartos dviratis – saugumo ir komforto revoliucija (Foto, video)

Naujos kartos dviratis – saugumo ir komforto revoliucija (Foto

Jau šiandien galite įsigyti naujos kartos dviratį „RoundTail“, kuris išsiskiria dar nematytu dizainu ir gamybos technologija. Pagrindinė jo naujovė – apvali galinė šakė ir unikalus rėmas. 

Dviračio rėmas pagamintas su niobio – reto, minkšto ir elastingumu pasižyminčio metalo, bei specialaus plieno. Pastarojo sudėtyje yra mangano, chromo, nikelio, molibdeno ir niobio.

Šis unikalus kompanijos „Tortola International Inc.“ sukurtas lydinys suteikia tuščiaviduriam rėmui daugiau atsparumo, elastingumo ir tvirtumo. Tai daug patikimesnė medžiaga už įprastą anglies plieną, rašoma gamintojo puslapyje

Apvali dviguba galinė šakė – tai dar vienas naujas sprendimas. Kad ir kokius naujus išradimus dešimtmečius taikė dviračių gamintojai, trikampė šakė taip ir likdavo įprasta.

 Naujoji technologija dviračio vibraciją kelyje leido sumažinti net iki 60 kartų, o važiavimo stabilumą padidino iki 10 kartų. Būtent tuščiaviduriai žiedai padėjo išsklaidyti smūgio metu atsirandančią energiją ir pagerinti aerodinamiką. Kartu tai suteikė dviratininkui daugiau važiavimo komforto, sumažino iki šiol patirtą stresą ir nuovargį. Viso to „RoundTail“ generaliniam direktoriui Lou Tortolai pavyko pasiekti vos per 5 mėnesius. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuos dviračius savaitę bandė du dviratininkai. Jie įveikė daugiau nei 80 kilometrų „dantimis kalenti“ verčiančiais keliais, tačiau po kelionės teigė nepajutę jokio skausmo, skelbia apie mokslo pasiekimus rašantis „Popular Science“.

Naujos kartos dviratį galima įsigyti už 4,8 tūkstančius litų (2 tūkst. JAV dolerių).

Laikas.lt
Nuotraukos: roundtail.ca

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top