Now Reading
Rugsėjį „Lofte” – nemokama ir triukšminga krepšinio taverna

Rugsėjį „Lofte” – nemokama ir triukšminga krepšinio taverna

Rugsėjį  „Lofte” - nemokama ir triukšminga krepšinio taverna

Vilniaus Naujamiestyje įsikūręs menų fabrikas „Loftas”, jau spėjęs tapti kokybiškos muzikos ir itin įvairaus pobūdžio renginių traukos centru, viso Europos krepšinio čempionato laikotarpio metu virs verdančia krepšinio taverna, kurioje – ir tiesioginės rungtynių transliacijos, ir tris savaites truksianti galinga naktinė programa.

„Menų fabrike prie staliukų patogiai susės 500-600 žmonių – įsivaizduokite, koks azartas ir bendra nuotaika užvirs įtemptų rungtynių metu. Ant didžiosios „Lofto” sienos transliuosime svarbiausio Lietuvos sporto įvykio rungtynes ir norime, kad čia susiburtų kuo daugiau žmonių – tas vienijantis krepšinio jausmas labai galingas”, – pasakoja menų fabriko įkūrėjas Viktoras Diavara.

Rugsėjį „Loftas” taps tikra krepšinio fanų šventove. 500 kvadratinių metrų erdvėje viduje bei atskiroje lauko aikštėje įsikurs ne tik didžiulis ekranas bei televizoriai, užtikrinsiantys kokybišką vaizdą, bet ir krepšinio aikštelė taiklumui miklinti, nemokamo wi-fi zona, staliukai patogesniam rungtynių stebėjimui, lounge ir VIP zonos. Visų rungtynių stebėjimas čia – nemokamas.

Bene svarbiausias kiekvienos čempionato dienos atributas – po rungtynių numatyta naktinė programa su stipriais Lietuvos ir užsienio vardais. Tačiau krepšinio fanų kišenių kasdien vyksiantys renginiai neištuštins – visi, vakare stebėję krepšinio rungtynes „Lofte”, naktinėje programoje galės dalyvauti nemokamai. Krepšinio fanų patogumui jau vyksta ir staliukų rezervacija.

Rugsėjo 1-ąją atgal į repo mokyklą kvies „G&G Sindikato”, „Messiah goes Mad Orchestra”, Dee & Kamy bei DJ Mamania komanda. Rugsėjo 2-ąją – kosmopolitiškos charizmos asai „N.O.H.A.“ iš Vokietijos. O rugsėjo 3-ąją mash-up’us dalins legendinių „BOOTIE” vakarėlių meistras DJ Schmoll.

Antrąjį rugsėjo savaitgalį ketvirtadienį pradės gyvos elektronikos naktis su Golden Parazyth ir „Kick Punch Gang”. Penktadienį žinomi Lietuvos atlikėjai atiduos duoklę liūdnai pagarsėjusiam talentingų muzikantų klubui „The Forever 27 Club”, prie kurio šiemet prisijungė ir atlikėja Amy Winehouse. Šeštadienį antrąkart ant „Lofto” scenos atsistos gyvo drum&bass atlikėjai „Dub Mafia” iš Bristolio, pernai oficialiai ir pradėję menų fabriko sezoną.

Antroji rugsėjo pusė – ne mažiau įspūdinga. „Lofte” laukia ir svečių iš Australijos „Antarctica“ bei „The Queen’s Head” pasirodymai, Lietuvos legendų „Bix” koncertas, ledinių pojūčių naktis „Jager Vibrations” su „Stanton Warriors” (D. Britanija) bei sugrįžtantis „The Kings” ciklas, šįkart pristatysiantis jungle/reggae karalius General Levy ir Boj Lucki.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Darbo dienomis naktį pratęs lietuviams gerai pažįstami „Tabami Tributes” projektai bei menų fabriko „Resident DJs”.

Daugiau informacijos apie visą krepšinio tavernos programą menų fabrike „Loftas” rasite Facebooke.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top