Konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvis Rita

Pristatome konkurso „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ dalyvę Ritą.

„Mes taip dažnai sau žadam pradėti naują gyvenimą nuo kito pirmadienio, kito mėnesio pirmosios dienos, naujų metų ar kito gimtadienio, tačiau pažiūrėjusi į žvaigždėtą dangų vis prisimenu – kad ir ką daryčiau, mano žvaigždė juda savo galutinio taško link ir niekada niekada nesustoja...

Dar visai neseniai supratau, kaip svarbu atrasti savo tikrąsias svajones ir jų siekti. Tai atrodo tokia nuvalkiota tiesa, tačiau šiandien jau galiu pasakyti, kad vienintelis dalykas, kurio galėčiau gailėtis, yra tas, jog nepradėjau daryti to anksčiau. Kai žengiau pirmuosius žingsnius, tokias frazes, kaip „tai ne man“, „aš nesugebėsiu“, „tai per daug sudėtinga“, „neįmanoma“, „neverta“, mano kalboje ir mintyse pamažu pradėjo keisti šios: „kaip galiu tai pasiekti“, „kokį kitą žingsnį žengsiu“, „kodėl gi nepabandžius“, „bus smagu!“,„ką dar naujo galiu išbandyti?”.

Dalyvavimas Jūsų konkurse man butų  tarsi atlygis už visas nepelnytas skriaudas. Pradedu naują gyvenimą su dukrytėmis viena, noriu, kad jis prasidėtų ne tik kitaip, bet kardinaliai kitaip...", - savo nuoširdžiame laiške redakcijai rašo Rita.

Dalyvavimo konkurse „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“ sąlygas rasite čia.

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
Rita
2011-08-31, 13:22
smagu skaityti zmoniu palaikyma, kuriu visai nepazistu, tai man pati didziausia dovana......
RITA
2011-08-30, 15:43
ACIU VISIEMS UZ PALAIKYMA....
2011-08-30, 14:38
Džiugu, jog žmonės visuomet suranda didelį norą ryžtis kažkam, gilios akys, ir liūdnas žvilgsnis, žinot, visi žmonės nori būti laimingi, lai laimi Rita. ;) Sėkmės ;)
2011-08-30, 14:36
Prisipažinsiu, Ritos laiškas mane giliai palietė ir privertė susimąstyti.. Linkiu Ritai laimėti, nes manau tai bus didžiulis paskatinimas stengtis toliau
2011-08-30, 14:15
Nuostabi, be galo maloni, visada pasiruošusi padėti, patarti moteris. Labai džiaugiuos susipažinusi su tokiu puikiu žmogumi.
Norėčiau ir labai linkiu laimėti šį konkursą, kuris leistų pasidžiaugti mažais gyvenimo malonumais bei "uždegtų" veide šypseną.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai