Baigėsi konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“

Baigėsi beveik mėnesį laiko trukęs konkursas „Pasiryžk naujam įvaizdžiui“, kurio nugalėtoja/-as laimės pasikeitimo akciją: kirpimą, šukuoseną, makiažą, aprangos stilių ir, žinoma, puikią fotosesiją.

Konkurso nugalėtojai/-ui naują šukuoseną sukurs Laikas.lt plaukų stilistė ir įvaizdžio konsultantė, „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoja Džiuljeta Petrulienė. Stilistė nuolat konsultuoja mūsų skaitytojus ir pataria, kokią šukuoseną jiems geriau rinktis, tad atėjo metas vienam iš Jūsų laimėti apsilankymą pas D. Petrulienę.

Makiažą konkurso nugalėtojui kurs makiažo specialistė Urtė Linkevičiūtė, drabužius ir stilių fotosesijai parinks stilistė Vismantė Gabrielė Mičiulytė. Šios fotostudijoje „Fotosintezė“ dirbančios merginos jau ne pirmą kartą bendradarbiauja su Laikas.lt, taip pat padėjo kurti dviejų Laikas.lt žurnalų viršelius. Pasikeitimo akciją įamžins ir fotosesiją padarys fotografė Rasa Kijakauskienė („Fotosintezė“). Drabužius fotosesijai dovanos ir nugalėtoją aprengs vintage krautuvėlė „Komoda“ (Zamenhofo g. 11, Kaunas).


Konkursas buvo išties populiarus, susilaukėme net 80 dalyvių anketų, tarp kurių - du vaikinai. Nugalėtoją rinks bendra Laikas.lt, „Fotosintezės“ ir  „Komodos“ bei „Femina Bona“ komanda.  Bus išrinkti dešimt dalyvių, iš kurių bendrai spręsime, kuris verčiausias pasikeitimų.

Tad labai greitai paskelbsime nugalėtoją. 

Laikas.lt

Džiuljeta Petrulienė, Femina Bona, Fotosintezė, konkursas, Pasiryžk naujam įvaizdžiui

Naujausi komentarai
Ievutia
2011-09-01, 20:57
o, ir as tarp tu 6 patekau. Tikrai nustebau :) ir dziaugiuosi patekusi bent i sesetuka :) Tai tikrai labai daug jau vien tai kad patekau :) tad sekmes ir kitiems isrinktiems dalyviams :) Nenusiminkit nelaimeje, jus laimejot jau vien tai kad esate drasus zmones akip as kad dalyvaujate tokiuose konkursuose. tamn reikia daug daug ryzto ir drasos, nes tik stipriausi gali savo nuotraukas paviesinti :)
Rita
2011-08-31, 20:42
palaukim mielieji rezultatu ;-)
Vasaros kaitra, - audros laukimas, lietaus paliktas gaivos kvapas. Argi ne tai ir yra musu gyvenimas. Nuo svajoniu iki realybes, nuo skausmo iki laimes. Amzinos ir daznai skambančios tiesos, neturinčios ribos, bet grieztai issiskiriancios savo reiksmemis. Kam visa tai rasau? Kam sakyti tai kas jau seniai zinoma. O todel, kad siuo metu gyvenu. Bandau vertinti aplinkinius zmones, savo mintis ir poelgius. Dabar nuolat galvoju ar visi mes tik geri ir blogi, ar yra dar tokiu, kurie moka tai suderinti. Pykti, bet kito neskaudinti. Dziaugtis, bet neuzgosti esancio salia. Bet tai tik mintys, nutolusios nuo baimes, nuo kasdieninio nerimo ir itampos. Tiesiog svajos ir tiek. Tegul. Tai tik zmoniskumas. Zmogus grazus savo potvyniais, kurie neuztvindo. Saules kaitra, kuri neisdegina. Veju, kuris nevercia medziu tiesiai ant tako. Tuo niekada neabejojau ir nenoreciau abejoti...
Bukime pakantesni vieni kitiems juk tai tik konkursas :-)
2011-08-31, 18:17
Mes visi 4 tik už Izoliną :) Jaunos panelės keis savo įvaizdį dar n kartų, o su laiku jau tas įvaizdis nusistovės ir vis mažiau seksis jį pačiam pakeisti. Tad manau specialistų pagalbą tikrai praverstų Izolinai.
jo
2011-08-31, 13:10
butu linksma jei nebutu graudu...
2011-08-31, 13:00
argi as kalta kad per 40 darbo metu as turejau daug mokiniu,kurie noretu mano pasikeitimo? :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai