Rugsėjo pirmąją „Lofte“ – repo mokykla su „G&G Sindikatu“

Šiandien kur besidairytum – aplink visi gražūs, susikaupę ir su gėlių puokštėm. Rugsėjo 1-ąją visi – atgal į mokyklą. Menų fabrikas „Loftas” šįvakar irgi kviečia atgal – į repo mokyklą.

„Kokį koncertą rengti mokslo metų pradžiai, ilgai sukti galvos neteko – kas gali būti geriau, nei grįžti į seno gero repo mokyklos laikus? Ne veltui „senoji mokykla” (angl. „oldschool“) – neišvengiamas net ir moderniausių reperių mokytojas”, - į renginį kviečia menų fabriko įkūrėjas Viktoras Diavara.

Kaip ir visą krepšinio čempionato laikotarpį, vakarą „Loftas“ pradės tiesioginėmis varžybų transliacijomis, o po jų – pasiutusi repo pamoka, nemokama visiems, kas prieš tai stebėjo rungtynes.

„Back 2 Skool“ scenoje rugsėjo 1-ąją pasirodys ne tik patikrinti hiphopo meistrai „G&G Sindikatas” ir DJ Mamania, bet naujoji repo karta „Dee&Kamy“ bei ištisas repo orkestras „Messiah goes Mad Orchestra“.

„Mums visada malonu groti „Lofte“. Čia tokia gera atmosfera, tad kai mus kviečia čia, niekada nesispardom“, - pritaria „G&G Sindikato“ narys Justas Čekuolis.

„Porą savaičių poilsiavome Nidoje. Laukiame kontrastų ir tikimės, kad bus verta vėl grįžti iš Nidos meditacijų į tokį reivą. Drėbtelsim kaip reikia!“, – žadėjo MC Messiah.

DJ Mamania, paprašytas prisiminti mokyklos laikus, šyptelėjo: „Mokykloje klausiau daug ir įvairios muzikos – nuo šokių iki elektroninės, tačiau daugiausiai dominavo rokas ir hiphopas, taigi dabartinė mano veikla su hiphopu nėra atsitiktinė. “

Rugsėjo 1-osios šventė vyks Menų Fabrike Loftas, Švitrigailos g. 29, Vilniuje. Koncerto pradžia - 23 valandą.

Laikas.lt

G&G Sindikatas, loftas, rugsėjis

Naujausi komentarai
opinion
2011-09-04, 01:12
mokykla ir rugsejo pirma sudas
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai